Синът на Томас Гибсън Травис Картър наследява същите красиви погледи от своя известен баща

Последни актуални новини Синът на Томас Гибсън Травис Картър наследява същите красиви погледи от известния си баща на Фабиоза

Познавате ли Томас Гибсън, известен още като Аарон Хотчнер в телевизионни сериали Престъпни умове ? Да, тогава, моля, вземете бонбони от нас. Да-да, любезни сме.

Томас Гибсън Криминални умове (2005) / CBSПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: A.J. Кук оставя всички безмълвни, докато тя зашеметява в разкошна зелена рокля в DGA

Въпреки разрива между Хотчнер и екипажа, той винаги ще остане като важна личност в този дългогодишен телевизионен сериал. И ако имате съмнения, просто ... не.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @thomasgibsonofficial на 28 декември 2018 г. в 10:28 ч. PSTСъгласни сме, че от време на време той може да е малко извън дръжката, но основният лидер на Престъпни умове за толкова години не може просто да остане незабелязан.

Най-мекото място в сърцето му

Семейството е само една дума, но внасяйте толкова много смисъл! Томас Гибсън е женен за бившата си съпруга Кристин в продължение на 25 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) на 14 февруари 2019 г. в 2:48 ч. PSTВъпреки че двамата тайно подадоха молба за развод през 2014 г., те споделят три невероятни деца: Джеймс Паркър, Травис Картър и Агата Мари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @thomasgibsonofficial на 20 февруари 2019 г. в 15:49 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Невероятно приятелство извън екрана на любимия ни дует „Криминални умове“ A.J. Кук и Матю Грей Гублер

Мигновеният им развод бе финализиран на 14 февруари 2018 г. Какъв хубав подарък за Свети Валентин ... Извинете за сарказма ни.

Травис Картър

Бившият Престъпни умове звезда предаде красивия си поглед на второто си дете Травис Картър. Двамата са точни локаликеи и ако не ни вярвате, всъщност можете да намерите тази прилика сами по-долу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Травис (@traviscartergibson) на 11 юни 2017 г. в 7:08 ч. PDT

Освен това трябва да познавате Травис, тъй като той участва в сезон 10 епизод 5 ' В кутия ' на Престъпни умове като приятел на отвлеченото дете. Мда!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Травис (@traviscartergibson) на 25 септември 2018 г. в 6:49 ч. PDT

Гибсън е доста близък с децата си, независимо от трудностите в семейството и кариерата. Травис вече е млад мъж, тъй като е на 17 години! Всички те живеят в Сан Антонио, Тексас.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Травис (@traviscartergibson) на 31 май 2018 г. в 20:33 ч. PDT

И така, открихте ли поразителната им прилика? Не забравяйте да споделите в коментари!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Главният Hottie на телевизията Шемар Мур казва, че е готов 'да бъде семеен човек' и разкрива защо е напуснал 'криминални умове'

Популярни Публикации