Интервюто на Томас Маркъл: Текущата му връзка с бившата съпруга Дория и емоционално послание към принц Хари

Меган Маркъл: Томас Маркъл отново говори срещу дъщеря си в интервю за Пиърс Морган.

Томас Маркъл направи няколко изненадващи разкрития в чисто новото си интервю с Пиърс Морган. Какво каза г-н Маркъл този път за дъщеря си херцогиня Меган и съпруга й принц Хари? Нека разберем.

Интервюто на Томас Маркъл: Текущата му връзка с бившата съпруга Дория и емоционално послание към принц ХариГети изображения / Идеално изображениеМеган Маркъл: Томас Маркъл говори

  • Бащата на херцогинята Меган Томас Маркъл е известен с това, че казва не особено приятни неща за дъщеря си, откакто тя стана член на кралското семейство.
  • В интервюто си с US Weekly , Г-н Маркъл каза, че се чувства „разочарован“ от обявяването на Меган и Хари да напуснат старши кралски особи.
  • В друго интервю с Аляска ТВ / Канал 5, Томас обвини Меган, че е зарязала кралското семейство за пари.

Той каза:Изглежда, че тя го хвърля за пари. Някак ми е неудобно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Barnes (@pbsmooth1974) 23 януари 2020 г. в 06:15 ч. PSTИнтервюто на Томас Маркъл

По-рано тази седмица, Томас Маркъл говори отново в интервю за Пиърс Морган на Добро утро Великобритания . Между другото, кралските наблюдатели знаят, че Пиърс Морган е голям ‘фен’ на Меган Маркъл. Тв водещият никога не пропуска шанс да каже нещо „хубаво“ за Херцогиня на Съсекс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) 11 Дек 2019 в 5:58 PST

В хода на интервюто Пиърс попита Томас за настоящата му връзка с бившата му съпруга и майката на Меган Дория Рагланд.Томас отговори:

Оставих няколко писма за нея. Тя не отговори. Не! Нямахме разговор. Очевидно тя ме избягва или й е казано да ме избягва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @christine9_meyer 26 януари 2020 г. 3:33 ч. PST

Тогава Томас Маркъл каза, че единственото му желание сред цялата тази драма е да има шанс да види внука си, бебето Арчи Харисън. Трябва да напомним, че г-н Маркъл все още не се е срещал с внучето си от раждането си.

Томас също спомена писмото на дъщеря си за връщане до него и възможността да се срещне Меган очи в очи в съда.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Interestingroyalstories (@willkateharrypersia) 24 януари 2020 г. 1:05 ч. PST

Когато Томас беше попитан дали е съгласен, че дъщеря му Меган е била расово тормозени след като стана херцогиня, г-н Маркъл каза, че не го купува, тъй като не вижда признаци на тормоз по отношение на нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) 8 януари 2020 г. в 10:33 PST

Накрая Пиърс попита Томас какво би било неговото „съобщение до принц Хари, ако той гледа това интервю“.

Г-н Markle отговори:

Човек нагоре и полети надолу, за да ме видиш!

Томас Маркъл и принц Хари

В миналото Томас Маркъл каза много тежки неща не само за дъщеря си Меган, но и за съпруга си принц Хари.

Дни преди кралската сватба, каза г-н Маркъл Daily Mail че е имал много неприятен телефонен разговор с тогавашния бъдещ съпруг на дъщеря му и дори е нарекъл Хари „груб“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) 9 Дек 2019 в 9:47 PST

Томас обаче призна, че веднъж е излъгал принц Хари. Случи се, когато Хари го попита дали папарашките снимки на Томас в сватбен костюм в навечерието на големия ден на Меган и Хари са направени нарочно. Отначало г-н Маркъл отрече този факт, но след това призна, че наистина е сътрудничил на папарашки фотограф, за да заснеме снимките.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) 7 ноември 2019 г. в 6:16 PST

Нашето мнение

Ако питате нас, Томас Маркъл може да загуби последния си шанс да се събере с отчуждената си дъщеря поради постоянните си „разкрития“ за херцогинята в пресата.

Томас признава, че просто иска да види внука си. Добре, но наистина ли мисли, че Хари и Меган ще му позволят да го направи след всички лоши неща, които е казвал в миналото и продължава да казва сега ?! Наистина се съмняваме, че Съсексите ще позволят на Томас да се срещне с бебето Арчи, ако той продължи да действа по този начин.

Единственият шанс за Томас Маркъл да се свърже отново с Меган е да каже колко много съжалява за всичките си сурови интервюта с множество таблоиди. Като възрастен мъж и баща смятаме, че Томас трябва да направи първата крачка и да сложи край на тази битка „Маркъл срещу Маркъл“. А какво е вашето мнение?

Принц Хари Меган Маркъл
Популярни Публикации