Ричард Чембърлейн от звездата на „The Thorn Birds“ остава без любимия си партньор от 33 години за сърцераздирателна причина

Най-новите новини „Звездата на трънните звезди“ Ричард Чембърлейн остава без любимия си партньор от 33 години за сърцераздирателна причина за Фабиоза

Ричард Чембърлейн загуби 33-годишния си партньор по неочаквана причина. Защо Трънните птици звездата е останала сама в своите 84?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ричард Чембърлейн (@richard_chamberlain) на 23 април 2014 г. в 10:45 ч. PDTИскаше да бъдем заедно

Ричард Чембърлейн беше мечтата на всяко момиче през златните 80-те. Младият и красив актьор се прослави след появата си в редица успешни филми и телевизионни проекти. Най-добрите му роли бяха, вероятно, в емблематичния мини-сериал Трънните птици и Шогун.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Историята на любовта на Крис и Морган Стейпълтън: Те карат хората да вярват, че истинската любов наистина съществува

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ричард Чембърлейн (@richard_chamberlain) на 19 април 2014 г. в 4:36 ч. PDTВижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Angel Pereira Minguez (@apereiraminguez) на 17 юли 2018 г. в 5:26 ч. PDT

Доскоро личният живот на Ричард беше не по-малко успешен от кариерата му. През 1984 г. актьорът се жени за дългогодишния си мениджър Мартин Рабет, който е с 19 години по-млад от Чембърлейн. Те също се срещат в продължение на 7 години, преди да завържат възела.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ричард Чембърлейн (@richard_chamberlain) на 13 май 2014 г. в 2:51 ч. PDTВсеки, който познава лично Ричард и Мартин, би могъл да каже те просто искаха да бъдат заедно. За съжаление животът често е непредсказуем.

чрез GIPHY

Сърцераздирателен избор

През 2010 г. Ричард и Мартин обявиха разделянето си. Какво би могло да направи две любящи лица отделят след повече от три десетилетия заедно?

Причината беше доста тривиална. Работа! Е, работата на Чембърлейн, за да бъдем точни.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Вътре в живота на Брад Пит и Анджелина Джоли след разделянето

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ричард Чембърлейн (@richard_chamberlain) на 24 април 2014 г. в 13:59 ч. PDT

Актьорът реши да се съсредоточи върху работата си и се премести в Лос Анджелис в търсене на по-добри възможности за кариера. Мартин не дойде с него и остана на Хаваите.

Приятел, близък до бившата двойка, коментира раздялата им в интервю с The Земно кълбо:

Ричард смята, че работата му ще го направи завършен, но никога не му е било достатъчно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Greens & Vines (@greensandvines) на 31 март 2017 г. в 12:22 ч. PDT

Чембърлейн за неговото „излизане“

Не беше лесно за холивудския сърцебиец да разкрие сексуалната му идентичност назад по онези времена. Нещо повече, Чембърлейн призна, че се „страхува отчаяно“ да го направи.

Чувствах се някак обсаден. Чувствах, че кариерата ми зависи от определен имидж.

Съжаляваше ли Чембърлейн, че е избрал кариера и професионален успех пред любовта и щастливия семеен живот? Актьорът не каза.

В последно време Ричард се фокусира изцяло върху работата си. Въпреки това феновете все още се надяват Трънните птици звезда ще намери щастие някой ден с човек, когото обича.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как Клаудия Шифър намери истинската си любов, Матю Вон, след разделяне от Дейвид Копърфийлд

Популярни Публикации