Бившата съпруга на Тайгър Уудс Елин е влюбена в звездата от НФЛ Джордан Камерън и дори приветстваха дете

През 2004 г. Тайгър Уудс се жени за Елин Нордегрен, бивша бавачка и модел, но след 2 деца и 6 години брак се разделят, заслуга за изневярата на Уудс.

Президентски медал за свобода получателят, Тайгър Уудс, е страхотен спортист, но извън голф игрището той не е имал такъв късмет. През 2004 г. Тайгър Уудс се жени за Елин Нордегрен, бивша бавачка и модел, но след 2 деца и 6 години брак се разделят, заслуга за изневярата на Уудс.

За бившата съпруга на Тайгър Уудс, Елин Нордегрен, високият контрол, който дойде с публичния развод, беше брутален и за известно време тя излезе от мрежата. За щастие, с времето тя се събра и се научи да продължава напред.Бившата съпруга на Тайгър Уудс Елин е влюбена в звездата от НФЛ Джордан Камерън и дори приветстваха детеГети изображения / Идеално изображение

През 2019 г. Елин отвори нова глава от живота си, когато посрещна третото си дете с друг спортист, играчът от НФЛ Джордан Камерън.

Елин Нордегрен посрещна третото си дете с бебето татко Джордан Камерън

10 години след Тайгър Уудс, Елин Нордегрен отвори нов лист, когато роди ново дете. Добра новина за новото бебе на Елин с Джордан Камерън дойде, след като се появиха предположения, че е бременна през юни 2019 г.Бившата съпруга на Тайгър Уудс Елин е влюбена в звездата от НФЛ Джордан Камерън и дори приветстваха детеГети изображения / Идеално изображение

Говорейки с Радар , Бившият съотборник и приятел на Камерън, MarQueis Gray, сподели, че играчът от НФЛ е „страхотен баща“, което означава, че новото дете ще има късмета да го има.

Пожелавам му най-доброто. Играх с него няколко години. Той обича детето си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jordan Cameron FanPage (@ jordancameron84) на 15 ноември 2016 г. в 17:19 ч. PST

За Елин и Джордан, които имат още един син от по-ранна връзка, семейството означава всичко и те не се притесняват да споделят радостта си със света. Джордан беше забелязан да гушка бебето си на футболен турнир, където играеше по-големият син на Елин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jordan Cameron FanPage (@ jordancameron84) на 19 ноември 2019 г. в 13:02 ч. PST

Но според източник, който е говорил с Слънцето , докато Елин продължи напред, виждането на бившия й Тайгър Уудс беше трудно, особено защото споделят попечителството над децата си.

Елин наистина има приятел в Тигър - но тя все още крие болката от раздялата им през всички тези години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тайгър Уудс (@tigerwoods) на 5 декември 2018 г. в 11:06 ч. PST

За всеки отказването от миналото е по-лесно да се каже, отколкото да се направи и да продължи напред може да отнеме много време. С раждането на детето й обаче може би е време Елин Нордегрен да се усмихне отново.

Приятелката на Тайгър Уудс

От 2017 г. Тайгър Уудс се среща с Ерика Херман, която е и главен мениджър в ресторант на Уудс „The Woods“ във Флорида.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тайгър Уудс (@tigerwoods) на 26 октомври 2017 г. в 14:54 ч. PDT

Двамата са били забелязвани заедно на големи турнири и както изглеждат нещата, те могат да имат красиво бъдеще заедно.

И Уудс, и Елин имат обезпокоително минало, но изглежда, че всеки от тях е успял да продължи напред и да живее по-добре, дори след развода. Доколкото виждаме, двамата са щастливи. Нашето минало може да бъде трудно, но не е нужно да определят нашето бъдеще.

Знаменитости
Популярни Публикации