Бившият Джон Тирн на Тилда Суинтън признава, че е дете на майка си и дядо си, защото 'Това е традиция'

Бащата на децата на Тилда Суинтън Джон Бърн разкри за странната си семейна история и за това как неговият „баща“ наистина е негов дядо. Научете повече за това, което Джон нарича „традиционно“

Вече на 20-годишна възраст децата на Тилда Суинтън вече са пораснали. Актрисата посрещнати близнаци с бившия й партньор Джон Бърн през 1997 г. Децата, Хонор и Ксавиер Суинтън Бърн процъфтяват, докато продължават по съответните си кариерни пътища.Чест реши да последва ръководството на майка си, като бъде актриса. Според WomansDay , тя направи своя дебют във филма във филма Сувенир, но преди това, тя и Ксавие се радваха на тих и спокоен начин на живот, с любезното съдействие на техните родители-защитници.

Като известна британска актриса, не е изненада, че Тилда е много добре позната. Но бащата на децата й Джон Бърн също има доста завладяваща история. И той го разкри в интервю за всички.Тилда СуинтънГети изображения / Идеално изображение

Бащата на децата на Тилда Суинтън Джон Бърн обсъжда семейството си

В интервю от 2017 г. с UK Times , Джон се отвори за миналото си и семейството си. Той разкри, че е плод на кръвосмесителни отношения между майка си и дядо си.Художникът каза, че не е научил за истината до 2002 г. от братовчед си Айлин. Майката на Джон се беше доверила на Айлин, преди тя да почине. Накрая в дома на Шотландия, който той сподели с бившата Тилда, Ейлийн най-накрая му разкри истината.

В интервюто Джон каза, че майка му не му е разкрила тази семейна тайна, преди да почине през 80-те. Когато обаче Тилда за първи път научи истината от Айлин, тя настоя, че партньорът й има право да знае.

Тилда СуинтънГети изображения / Идеално изображение

Писателят каза на изданието:

Мисля, че той ми даде онази прекрасна смесица от гени със собствената си дъщеря, най-голямата от семейството. Това правят в Ирландия. Предполагам, че това е, което правят на места без букви и места с букви. Това е традиционно и никой не говори за това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тилда Суинтън Фен (@ tilda.swinton.dona) на 15 ноември 2019 г. в 7:17 ч. PST

Тилда и Джон прекратиха връзката си през 2005 г., три години след това разкритие. Той продължи да се среща с дизайнера на осветление Жанин Дейвис.

Джон Бърн и близостта на Тилда Суинтън

Веднъж Тилда Суинтън привлече доста скандал, след като започнаха да се разпространяват съобщения, че тя живее в един дом с бившия Джон и нейната партньорка Сандра Коп.

Тилда СуинтънГети изображения / Идеално изображение

По време на интервю с GQ , тя потвърди, че двамата с Джон са много близки въпреки факта, че и двамата са продължили с други партньори. Но това не означаваше, че тя е в полиаморна връзка, както хората си мислеха.

Тилда СуинтънГети изображения / Идеално изображение

Семейството на Тилда Суинтън предизвиква интерес за нейните фенове. Децата й сякаш правят тихи движения, докато тя остава емблематична част от развлекателната индустрия. И научаването на това минало за бившия й любовник показва, че в живота й има нещо повече от актьорската кариера.

Знаменитости Семейство
Популярни Публикации