Времето лети! Осиновеният син на Хю Джакман израсна, за да стане много красив млад мъж

Последни актуални новини Времето лети! Осиновеният син на Хю Джакман израсна, за да стане много красив млад мъж във Фабиоза

Осиновяването винаги е било опция за Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес. Актьорът беше на 27 години когато се оженил Фърнес, която беше на около 40 години, но двамата искаха да създадат семейство възможно най-скоро.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хю Джакман Фенове (@the_jackmans) на 3 януари 2015 г. от 12:06 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хю Джакман разкрива тайната на своя блажен 21-годишен брак с Дебора-Лий Фърнес

Пътуването им към родителството не беше лесно. Дебора-Лий дълго се мъчеше да забременее. След няколко опустошителни спонтанни аборти , решението беше доста просто - двамата решиха да осинови дете .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хю Джакман Фенове (@the_jackmans) на 15 май 2014 г. в 11:19 ч. PDTСега Хю и Дебора-Лий се радват на чудесата на родителството, докато отглеждат 2 деца със смесена раса, дъщеря Ава и син Оскар.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @fanofhughjackman на 20 януари 2014 г. в 11:09 ч. PST

Децата растат толкова бързо и Оскар вече не е сладко малко момче. Вместо това той е красив младеж с доста поразителни черти.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @official_hughjackman_fans на 25 юли 2018 г. в 15:28 ч. PDT

Как изглежда Оскар сега?

Хю е любим баща и прекарва колкото се може повече време с децата си. Често го виждат да се мотае с Оскар и двамата изглежда имат много силна връзка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @hcwlett на 15 ноември 2013 г. в 19:42 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хю Джакман публикува трогателна почит към баща си: Той го издигна сам, след като съпругата му го напусна

Очевидно е, че младежът е много близък със своя известен баща и познавайки добросърдечния Хю, той определено отглежда децата си със силни ценности.

Като странична бележка смятаме, че къдравата коса на Оскар е супер очарователна, не сте ли съгласни?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хю Джакман Фенове (@the_jackmans) на 22 март 2015 г. в 19:06 ч. PDT

Въпреки че той и по-малката му сестра са осиновени, Хю и Дебора-Лий никога не са ги мислили за такива. В едно от интервютата си актьорът каза:

Не ги мисля за осиновени - те са нашите деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @hughanddeb на 21 ноември 2013 г. в 23:26 ч. PST

Да, Хю е ​​Върколак на екрана, но той е такова коте в реалния живот.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: След 21 години брак Хю Джакман хвали съпругата си Дебора-Лий, че е негова скала

Популярни Публикации