Тина Кембъл и съпругът преобразиха брака си след изневяра: Как и ти можеш да направиш същото

Риалити звездата Тина Кембъл беше доста отворена за изневерите на съпруга си и решението си да му прости. Светът наблюдаваше цялата драма по телевизията. Сега те вдъхновяват другите със своята история.

Решението на Тина Кембъл да приеме ролята си в извънбрачните връзки на съпруга си може да изглежда спорно. Но тя страстно се защитава няколко пъти, като същевременно дава на света да разбере, че животът й е толкова по-добър за него.На откриване

The Мери Мери звезда веднъж отвори на Шоу на Стив Харви за това как е открила съпруга си, аферата на Теди Кембъл.

Тя разкри, че някой е посегнал и й е казал, след като са се уверили, че информацията е вярна. И тя също така каза, че човекът, с когото Теди е имал връзка по това време, е някой много близък до нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Кембъл (@iamtinacampbell) на 20 октомври 2017 г. в 21:08 ч. PDT

Тина Кембъл призна, че е излязла извън контрол, ' унищожи три коли, и беше много ядосан. Клип от риалити шоуто разкри колко далеч е стигнало до крайност Тина, докато се е опитвала да обработи предателството на Теди.Във видеото съпругът й видя една от колите му, на която Тина бе катастрофирала, и изрази колко тъжен е, когато я вижда да се бори по този начин.

Това беше невероятно труден момент за двойката, но Тина реши да прости на съпруга си. На въпроса защо е избрала да позволи на камерите да продължат да се движат, вместо да се справя лично с тази болка, риалити звездата разкри че е искала нейната история да бъде урок и вдъхновение за другите.

Поемане на частична вина

Тина Кембъл не беше опустошена, когато разбра, че Теди всъщност има връзки с различни жени. Това би било гвоздеят върху ковчега за много бракове, но двойката избра да работи през него.

Един от начините, по които Тина успя да прости, беше приемете отговорност от своя страна в проблемите, възникнали във връзката. Тя сподели, че е била „егоистка“ и е била твърде фокусирана върху децата и кариерата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Кембъл (@iamtinacampbell) на 12 август 2019 г. в 18:12 ч. PDT

Говорейки с Абанос , тя продължи да добавя, че е „емаскулирала“ съпруга си и е разбрала как това му е повлияло негативно.

Вярвах, че е прецакан в главата и има някои неща, с които трябва да се справи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TeddyAndTinaCampbell (@teddyandtina) на 14 февруари 2019 г. в 12:52 ч. PST

Преместване на

Процесът на преминаване от изневерите на Теди не се случи лесно. Това беше трудно пътуване, но двойката реши, че иска да се бори за брака си.

Според техните уебсайт , техният избор да „почетат обетите си“ беше определящ момент в съюза. И докато за Теди това означаваше постигане на ново ниво на духовност, Тина казах тя осъзна коя е всъщност, когато „бракът й се разпадна“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Кембъл (@iamtinacampbell) на 12 октомври 2018 г. в 12:06 ч. PDT

В интервю с JetMag , Тина обясни, че една от целите й е да покаже на хората как „изглежда процесът на опрощаване“, тъй като се надява да бъде вдъхновение за другите.

Тя сподели и следното:

  • Тя описа опита като „овластяващ“ и си струва.
  • Тя разкри, че е обмисляла самоубийство, но децата й са били това, което я е мотивирало да продължи.
  • Тя приписва вярата си, че й помага да оцелее в трудните времена.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Кембъл (@iamtinacampbell) на 14 февруари 2019 г. в 10:22 ч. PST

Може ли бракът ви да оцелее в изневяра?

Когато съпругът изневерява, той разклаща брака до основи. Това понякога може да развали това, което някога е било красива връзка. Но какво се случва, ако подобно на Тина не искате да се откажете от брака си след връзка?

Тина Кембъл и съпругът преобразиха брака си след изневяра: Как можете също да направите същото Тина Кембъл и съпругът преобразиха брака си след изневяра: Как можете също да направите същотоVGstockstudio / Shutterstock.com

Ето няколко съвета, които могат да ви помогнат.

  1. Взаимна отдаденост : Ако се надявате да възстановите брака си след връзка, това изисква взаимен ангажимент от двете страни. Ако един човек не е сигурен, е малко вероятно процесът да работи.
  2. Разбиране защо : Според Връзка , друга стъпка е да се разбере защо аферата се е случила. Изневеряващият съпруг трябва да знае какво го е подтикнало да го направи и да се справи с основната причина.
  3. Отново се ангажирайте: Експертът по отношенията Джон Готман също споделени една важна стъпка, посочена като настройка. Тук двойката отново се опознава и започва да възстановява брака от нулата.
  4. Отнема време : Преминаването от афера няма да се случи за една нощ. И в много случаи това няма да се случи без професионална помощ. От решаващо значение е да се разбере упоритата работа, която тя предполага, и да се подготвим за нея.

Тина Кембъл и съпругът преобразиха брака си след изневяра: Как можете също да направите същото Тина Кембъл и съпругът преобразиха брака си след изневяра: Как можете също да направите същотоКейт Кулцевич / Shutterstock.com

Въпреки факта, че изневярата е често срещан проблем в много бракове, не всички двойки могат да я преживеят. В много случаи това води до предателство, разбиване на сърцето и в крайна сметка развод. Тина и Теди отнеха много смелост, за да дадат на света да види техните борби. И независимо дали сте съгласни с решението им да се борят за брака си, ние трябва да им аплодираме, че са толкова открити за това. Надяваме се, че техният съюз продължава да бъде радостен и без драми.

Знаменитости
Популярни Публикации