„Днес“ Съ-водещ Тамрон Хол се отваря за трагичната смърт на сестра си: „Носех голяма вина“

Последната актуална новина ‘Днес’ Съвместният водещ Тамрон Хол се отваря за трагичната смърт на нейната сестра: „Пренесох голяма вина“ на Фабиоза

Днес водещата Тамрон Хол се отваря за трагедията, която преобръща живота й. В откровено интервю Тамрън най-накрая хвърля светлина върху смъртта на сестра си.

„Днес“ Съ-водещ Тамрон Хол се отваря за трагичната смърт на сестра си: „Носех голяма вина“Гети изображения / Идеално изображениеЗагубата на сестрата

За NBC News кореспондент и Днес шоу съ-водещ Tamron Hall, говорейки за смъртта на сестра си винаги е било табу. 15 години след трагедията, Тамрон най-накрая можеше да намери вътрешната сила да си припомни онзи опустошителен период от живота си.

Сестрата на Тамрон Ренате беше убита през 2004 г. Тя беше намерена бита в задния двор на дома си в Хюстън.Разбитият сърце на Tamron Hall каза Хора:

Никой не заслужава това, което се случи със сестра ми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tamron Hall (@tamronhall) на 24 септември 2019 г. в 17:29 ч. PDTТамрон и Ренате бяха много близки. Водещата обясни, че когато се нуждае от съвет, винаги се обръща към голямата си сестра.

Дори след 15 години от трагедията, Хол все още е трудно да говори за любимия си Ренате.

Това е най-трудното нещо за публично обсъждане, защото не сме говорили за това.

чувствам се виновен

Подобно на повечето хора, загубили близките си, Тамрън призна, че се чувства виновна, че не е прекарала достатъчно време с брат си или сестра си поради работа и натоварен график.

Хол каза:

Много години носех голяма вина, вярвайки, че съм изоставил сестра си и че се притеснявам повече за кариерата, отколкото за семейството.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tamron Hall (@tamronhall) на 21 септември 2019 г. в 16:13 ч. PDT

Тя добави:

Трябваше да осъзная, че има неща, които не съм правил и е имало моменти, в които не съм казвал нещо, когато трябва.

Тамрон реши да сподели личния си опит, надявайки се, че това ще помогне на други хора, които се борят със загубата на своите роднини.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tamron Hall (@tamronhall) на 21 август 2019 г. в 18:16 ч. PDT

Приветстваме Тамрон за смелостта й да сподели нейната история, въпреки колко трудно трябва да бъде!

Популярни Публикации