Заедно завинаги: Джеймс Гарнър и Лоис Кларк се ожениха само 2 седмици след срещата им, но перфектната им любовна история продължи 58 години

Последни актуални новини Завинаги заедно: Джеймс Гарнър и Лоис Кларк се ожениха само 2 седмици след като се срещнаха, но перфектната им любовна история продължи 58 години във Фабиоза

По време на десетилетната си филмова кариера Джеймс Гарнър работи с много холивудски красавици. Но той имаше очи само за този, който го чакаше у дома.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @nofightnovictory на 7 май 2019 г. в 16:27 ч. PDT

Джеймс се срещна с бъдещата си съпруга Лоис Кларк през 1956 г. Те бяха неразделни, докато той почина през 2014 г. на 86-годишна възраст, след като претърпя фатален инфаркт. Въпреки че Джеймс вече го няма, перфектната му любовна история с Лоис е тази, която ще се помни от векове.Половин век блаженство

Джеймс и Лоис се срещнаха за първи път чрез общи приятели на парти на басейн. Те го удариха веднага и не след дълго осъзнаха, че принадлежат заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Pixiecut ShortHair Blogger (@nothingbutpixies) на 21 юли 2014 г. в 17:38 ч. PDTВлюбените птици не губят време: след две седмици вихрен романс, те завързаха възела на 17 август 1956 г. Въпреки че членовете на семейството и приятелите на Джеймс бяха скептични към брака поради контрастиращия им произход - той беше методист, тя беше евреин - Джеймс и Лоис не се интересуваха. Той пише в своята автобиография от 2012 г .:

Никой от най-неприятните не се беше спрял да помисли, че с Лоис се допълваме. Това, което те виждаха като слабости, ние виждахме като силни страни.

Лоис имаше дъщеря Ким от предишния си брак, която Джеймс с радост осинови. Две години по-късно семейството им стана пълноценно: двойката посрещна втората си дъщеря Грета.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tawkify (@tawkify) на 11 март 2015 г. в 4:29 ч. PDT

Както всеки друг брак, и техният не мина без възходи и падения. Те имаха две кратки раздяли - през 1970 и 1979 г. - заради напрежението в кариерата на Джеймс в брака им. Но актьорът никога не обвини жена си; той каза Хора :

Не бяхме ние, а аз трябваше да се махна, за да събера главата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от getTV (@gettv_official) на 18 май 2019 г. в 12:45 ч. PDT

Джеймс не винаги е бил лесен за справяне, но Лоис беше търпелива, тъй като знаеше, че голяма част от него идва от трудното му детство. Тя каза в интервю за Хора :

Джим е доста сложен човек и прикрива много наранявания. Израствайки, той е бил малтретиран, самотен и лишен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TLC Entertainment (@tlcentertainmentnan) на 28 април 2019 г. в 11:57 ч. PDT

Тази забележителна двойка остана заедно 58 години, до смъртта на Джеймс през 2014 г. 58 години! Още в самото начало те знаеха, че винаги ще бъдат един до друг, независимо от всичко. Всички бихме могли да се поучим от тях!

Популярни Публикации