Том Круз и враждебната вражда на Джон Траволта все още са проблем

- враждата на Томен Круз и Джон Траволта за сциентологията все още е проблем - Новини - Fabiosa

Присила Пресли е един от ранните известни членове на Църквата на сциентологията. Тя стана член веднага след смъртта на съпруга си Елвис Пресли. Някога се говореше, че е напуснала църквата, но това така и не беше потвърдено.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Представителят на Присила Пресли отрече да е напуснала сциентологиятаНикол Кидман също е била член на църквата до раздялата си с Том Круз. Членството й беше болезнено място за организацията, която я смяташе за „потенциален източник на проблеми“.

gettyimagesБаща й, д-р Антони Кидман, беше виден психолог. Професията е силно намръщена в църковните кръгове.

gettyimages

Кейти Холмс също се разпадна с църквата след развода си с Круз през 2012 г. Тя също беше етикетирана като „Потискаща личност“ от църквата.Том Круз и Джон Траволта имат постоянна вражда за превъзходство

Охранител, който някога е работил с църквата, разкри, че между Том Круз и Джон Траволта не е загубена любов. И двамата мъже са може би най-видните членове на църквата до момента.

Брендън Тиге, на 37 години, някога е работил в глобалния щаб на организацията в Клиъруотър, Флорида и е имал ненадминат достъп до двете звезди. Според Тиге враждата продължава от няколко години. Той се засилва от факта, че Круз е много по-близо до главата на църквата Дейвид Мискавидж.

gettyimages

Съперничеството се засили през 2008 г. Крузът получи медала за доблест за свобода от Miscavige. Това е най-високата чест, присъдена на членовете на църквата. Траволта не намерих това най-малкото приятно.

Не е тайна, че Круз и Траволта се презираха. Траволта не беше поканен на сватбата на Круз с Кейти Холмс, тя ми каза всичко. Мога да ви уверя, че Траволта по никакъв начин не признава Круз като превъзхождащ. Когато Круз получи този медал, Траволта беше толкова изгубен.

gettyimages

Тиге добавя, че Траволта дори е написал писмо до църквата, изразявайки гнева си, че Круз получи наградата вместо него.

Траволта продиктува язвително писмо на шофьора си, който трябваше да пише на Miscavige с въпроса „за какъв дявол става въпрос за този медал?“

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Изабела, Том Круз и дъщерята на Никол Кидман, създава собствен бизнес

Преди Круз да се присъедини към църквата, Траволта беше „любимият син“ на Miscavige. Това обаче изглежда се промени, когато Круз се приближи до Miscavige. И в речта си по време на награждаването Мискавидж каза, че Круз е най-добрият сциентолог, когото познава.

Най-близкият човек, който Мискавидж някога е казвал, че преди това е бил Траволта, той е казал от Мискавидж, че е най-отдаденият сциентолог и е представил повече членове от всеки друг, така че все едно да му отнемат титлата, той ревнува.

Те могат да се усмихват пред камерите и да изглеждат публично публични. Но изглежда Круз и Траволта не се харесват.

Синът му също е член

Синът на Круз, Конър Круз, също е член на църквата. Сега на 21 години Конър беше осиновен през 1995 г. По това време Круз все още беше женен за Никол Кидман.

gettyimages

Подобно на баща си, той се радва на привилегиите, идващи от това да бъдеш член на знаменитост. Това включва ексклузивно паркиране в централата на организацията във Флорида.

gettyimages

Източници казват, че Конър е бил предложен да бъде лице на църквата, но няма доказателства, които да доказват, че е приел. Понастоящем той остава отдаден на църквата и често е посещаван в централата.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Конър Круз следва стъпките на баща си в сциентологията и живее луксозен живот

Том Круз
Популярни Публикации