Първата приятелка на Том Круз дръпва завесите от тъмната му страна преди сциентологията и славата

Последни актуални новини Първата приятелка на Том Круз дръпва завесите от тъмната си страна преди сциентологията и славата на Фабиоза

Известният холивудски актьор Том Круз е един от най-успешните и влиятелни актьори на планетата. Между другото, той също е доста богат и неговата нетна стойност е около 570 милиона долара.

Том КрузГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кралският експерт твърди, че принц Уилям и Кейт Мидълтън сключват „таен пакт“ след втората им раздяла

Том Круз придоби световна популярност, след като изигра ролята на лейтенант Пит „Маверик“ Мичъл в екшън драмата Топ пистолет .

Разбира се, тъй като всички известни актьори Том Круз винаги е в центъра на вниманието на всички, а феновете се опитват да получат някои допълнителни интригуващи подробности за личния и професионалния му живот.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от PROBOMOND (@probomond.ru) 21 март 2016 г. в 1:53 PDT

Изповед на първата приятелка

И накрая, феновете имаха късмета да получат някои изключително интересни подробности за миналия живот на Том Круз и тъмните страни от него, след като първата му приятелка реши да направи признание.

Даян Кокс познаваше Том Круз, когато той не беше суперзвезда, а уязвим и срамежлив тийнейджър, който мечтаеше за ярките светлини на Холивуд и актьорската сцена.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елфийски, изпъкнали и други: знаменитости с най-необичайни уши

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Iconic Actors & Music Legends (@thesilverclassics) 16 Фев 2019 в 9:21 PST

Кокс се запознава с Том Круз, когато той е бил само на 18 години, и присъства на бала в училище с приятел. Това беше любовта от пръв поглед и към края на вечерта Том вече искаше да я покани да излезе.

Даян разкри тъмната страна на Том, твърдейки, че той по-скоро контролира по време на двугодишните им отношения, които приключват, когато Круз започва да набира популярност.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от PROBOMOND (@probomond.ru) 22 март 2016 г. в 9:38 PDT

Даян вярва, че трудното детство на Том е повлияно Стремежът на Круз към успех . Трябваше да бяга от бащата-насилник с майка и сестри , и беше принуден да сменя училища многократно.

Детството му беше трудно и това може да бъде разрушително.

Том се занимава със сциентология още през 1990 г. В допълнение към активната участие в популяризиране на сциентологията , той е агитирал сциентологията да бъде призната като религия в Европа.

Том КрузГети изображения / Идеално изображение

Между другото, Том дари на Downtown Medical, за да предложи терапия за детоксикация на спасителите от Ню Йорк от 11 септември, а по-късно беше критикуван от медици и пожарникари.

Том КрузГети изображения / Идеално изображение

Първата приятелка на Том Круз Даян Кокс наистина изненада феновете, като предостави подробности за тийнейджърските си години.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Какво е „грешното“ с Меган Маркъл и принц Хари? 4 най-странни конспиративни теории

Популярни Публикации