Любовта на Том Джоунс е без дом и живее в приют заедно с други мъже, докато баща му притежава милиони

Последни актуални новини Любовното дете на Том Джоунс е без дом и живее в приют заедно с други мъже, докато баща му притежава милиони на Fabiosa

20 години са много време да отречете това, което по право е ваше. Но точно това е направил Том Джоунс. Той чака повече от 20 години, преди най-накрая да признае, че има любовно дете. Синът му Джонатан Беркери е любовно дете, след четиридневна бъркалка с Катрин Беркери.

Том ДжоунсgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кралица Елизабет II веднъж весело се справи с непознат, който нахлу в стаята й посред нощЩе бъдете още по-изумени да разберете, че въпреки че през 1989 г. американски съд е постановил, че Джонатан е негово дете, той продължава да му отказва.

Том ДжоунсgettyimagesСпоред Уелс онлайн , най-близкият Джонатан досега при баща му го наблюдаваше MTV.

Измамени да имат син?

След като съдилищата доказаха, че Джонатан е негов син, UK Daily Mail съобщава, че на Том Джоунс е било наредено да плаща 1700 паунда всеки месец като издръжка през първите 18 години от живота си. След като изплати парите обаче, Том даде да се разбере на всички, които се интересуваха да слушат, че той не се интересува от нещо общо с него.

Накрая обаче през 2008 г. Том призна, че има любовно дете, но продължи, че е измамен, тъй като не е бил нещо, което той е планирал. В противен случай щеше да направи много повече.чрез GIPHY

Джонатан разказва UK Daily Mail че едва на 10 години разбра защо баща му не се прибира вкъщи. Когато се ожени, той иска да бъде до децата си и да не пропуска нито едно събитие в живота им, защото знае какво е да растеш без баща.

Том Джоунсgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поразителна прилика: Интернет потребителите сравняват детските снимки на принцеса Даяна и нейната внучка Шарлот

Джонатан е без дом и живее в приют в Ню Джърси

Докато баща му притежаваше имение, Джонатан побърза да намери покрив в приюта за бездомни в Ню Джърси. Според UK Daily Mail , той се смята за късметлия, ако успее да му хвърли одеяло.

Джонатан, който вече е на почти 30 години, е амбициозен музикант и никога не се е отказвал от надеждата, че един ден ще може да се види с баща си.

Всъщност той иска да го види, преди да е станало късно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Официално е! Обиколката на Westlife Reunion определено се случва, но един от членовете на групата не успя

Популярни Публикации