Том Селек се разведе с първата си съпруга, а синът й не е същият оттогава

- Том Селек се разведе с първата си съпруга, а синът й оттогава не е същият - Celebs - Fabiosa

За десетилетия, Том Селек ни е изумил с впечатляващите си актьорски умения. Но това, което е почти толкова очарователно, колкото кариерата му, е личният му живот.

gettyimagesДве деца - но едното не е неговото биологично дете.

Кажете какво искате за този човек, но не можете да отречете, че той има голямо сърце. Когато Том беше женен заЖаклин Рей през 1971 г., той също осиновява сина й Кевин Шепърд.Вграждане от Getty Images

Жаклин и Том се развеждат през 1982 г. и той се жени за британската актриса Джили Мак.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Том Селек отпразнува 73-ия си рожден ден. Отдадените фенове изпратиха най-добри пожелания на актьора-ветеран от Холивудgettyimages

gettyimages

Те са заедно повече от три десетилетия. Хана Маргарет Селек е родена на двойката през декември 1988 г.gettyimages

Проблемите на Кевин Шепърд (Selleck)

Дори след като бракът му с Жаклин приключи, Том все пак се опита да поддържа близки отношения с осиновения си син. Актьорът поддържа позицията си на баща на момчето в продължение на много години. Но това не попречи на Кевин да заблуди.

gettyimages

Кевин започна да си забърква проблеми като тийнейджър и много години по-късно все още се бори. Финансовите му проблеми и провалената музикална кариера попаднаха в заглавията и изглежда нищо не работи, за да го върне на правия път.

gettyimages

Том се тревожеше много за доведения си син. През годините той се опита да помогне на Кевин чрез проблемите му със зависимостта и други основни проблеми. Според докладите на Rader, Том скоро се уморил да се опитва да насочи Кевин по правилния път.

Източник съобщава на изданието:

Без значение какво е направил Том за него, Кевин не може да се ориентира.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 30 години заедно: Том Селек и Джили Джоан Мак имат нещо да ви научат за трайни връзки!

Справяне с неуспеха.

Кевин беше на 15, когато започна да си навлича проблеми. Дори стана толкова лошо, че по това време майка му обмисляше да го изпрати в интернат. Когато беше на 22, той получи травми, които сложиха край на спортната кариера, която гради по това време. Поради проблем с пиенето той е приет в центъра на Бети Форд.

gettyimages

Изглеждаше, че нещата се променят към по-добро, тъй като след рехабилитацията Кевин създаде група, Тоник, но след успешен първи албум всичко се разпадна.

Той създаде друга група, която също се провали. През 2011 г. компания за кредитни карти получи решение от 6 000 долара за неплатена сметка.

Кевин никога не би могъл да си вземе почивка и все още се мъчи да намери опората си. Сигурно му е било много трудно да живее в своята татко суперзвезда сянка в продължение на много години.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Холивудската звезда Том Селек посочва, че може да се нуждае от молитва за здравословното си състояние

Популярни Публикации