Том Селек и Джили Мак споделят сладката си награда, казвайки, че „подхранват“ брака си повече от 32 години

Най-новите новини Том Селек и Джили Мак споделят сладката си награда, казвайки, че „подхранват“ брака си повече от 32 години на Fabiosa

В света на Холивуд, където изглежда, че браковете са краткотрайни за мнозина, Том Селек и втората му съпруга Джили Мак продължават да са силни след 32 години заедно.През 1983 г., когато Том снимаше в Лондон за филма „Ласитър“, Селек разви мания по мюзикъла „Котки“ и непрекъснато казваше на коста си Джейн Сиймор колко страхотно е шоуто.

„Мислех, че е добре, но не можех да видя връщане назад десетина пъти“

Джейн Сиймор каза, според People.Как се срещна двойката

Истинската мания на Том Селек обаче беше с Джили Джоан Мак, беше част от шоуто.

Датата на вечерята се превърна в романтика и след като договорът на Мак беше изтекъл, тя се присъедини към Том Селек в Америка и всичко в живота им започна да си идва на мястото.След това, през 1987 г., те шокираха феновете и репортерите за развлечения, като бяха закачени тайно. И двамата бяха изключително изнервени от сключването на брак и използваха различни имена „Том Дженкинс“ и „Сузи Марк“ за тайната си сватба. Самият министър нямаше представа за това кой ще се жени, до 10 минути преди началото на службата.

Те посрещнаха първото си и единствено дете заедно, дъщеря Хана, на следващата година. Семейството купи 65-акрово ранчо за авакадо в окръг Вентура, Калифорния, а Селек намали работата си, за да прекара повече време с новата си съпруга и бебето си.

„Напуснах Magnum, за да имам семейство“

- каза той пред People през 2012 г.

„Отне много време да сляза от влака, но аз се опитвам много да имам баланс и това ранчо ми помогна да го направя.“

През годините Селек е бил откровен за нежеланието си да жертва неприкосновеността на личния живот, само защото работата му го поставя в светлината на прожекторите. Това, заедно с неговия приоритет номер едно („време със семейството ми“), несъмнено са фактори, допринесли за един от най-дългите бракове в съвременния Холивуд.

Том Селек и Джили Мак споделят своята сладка ловестория, казвайки теГети изображения / Идеално изображение

„Важно е да поддържате брака си“

- той каза.

Съвети за щастлив брак от Том Селек

Бързо напред тридесет и две години по-късно и двамата все още са щастливо женени и споделят свои собствени съвети за успешен брак:

  • Седнете на хранене на всеки ден.
  • Без викове. Поемете дълбоко въздух и помислете, преди да се ядосате.
  • Бъдете романтични!
  • Чудесно е да имате отделни интереси

Любовта е може би най-трудният предмет за учене и въпреки че няма определени правила за нея, изглежда, че съветите на Том наистина са му помогнали да поддържа щастлив брак!

Популярни Публикации