Красивата дъщеря на Том Селек е пораснала, но какво прави сега?

- Красивата дъщеря на Том Селек е пораснала, но какво прави сега? - Знаменитости - Фабиоза

Том Селек е изключително талантлив и изключително известен актьор. Мнозина го познават като частен следовател Томас Магнум в популярния сериал Магнум, П.И. . или Питър Мичъл в Трима мъже и бебе . Също така никога няма да забравим емблематичната му поява като д-р Ричард Бърк в американския ситком Приятели .

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Живот под светлините на прожекторите: Том Селек и разкошните му мустациНо докато Том е добре известен по целия свят, не се говори много за красивата му дъщеря. Кой е Хана Маргарет Селек и какво прави тя сега?

Холивудската кралска особа

Родена от известни родители Том Селек и Джили Мак в Холивуд, Калифорния, Хана Маргарет може да има отворени всички врати за нея. Изглеждаше, че пропускът й е написан в звездите, заобиколен от блясъка и блясъка на Холивуд.gettyimages

Но Том и Джили решиха, че всичко, което Холивуд може да предложи, не е за дъщеря им. Скоро след раждането на Хана Маргарет Том премества семейството си в къща в ранчото в покрайнините на Лос Анджелис. Искаше дъщеря му да расте, радвайки се на „нормален“ живот.

Публикация от Hannah Selleck (@hannahselleck) 11 Май 2012 в 10:34 PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Том Селек се разведе с първата си съпруга, а синът й не е същият оттогава

Страстта се превърна в кариера

Когато Хана порастваше, тя се влюби в конната езда. Докато баща й се е научил на изкуството на конна езда за ролите си, Хана влезе в кариерата си.

Публикация от Hannah Selleck (@hannahselleck) 14 юни 2012 г. в 10:32 PDT

Любовта на дуото баща-дъщеря към конете доведе до създаването на бизнес за коневъдство. Хана никога не е проявявала интерес към холивудския живот и си е изградила кариера на конен спорт от световна класа.

Хана е на 28 години. Тя все още се радва на работата си и обича татко си, тъй като често му отдава почит в Instagram.

Публикация от Hannah Selleck (@hannahselleck) 29 януари 2016 г. в 7:13 PST

Тя взе един урок по актьорско майсторство през целия си живот и беше ужасена от него. Различни удари за различни хора!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Успешни рецепти за брак: Том Селек и Джили Мак празнуват 30-та годишнина от сватбата

Популярни Публикации