'Твърде стегнато на гърдите си': Меган Маркъл беше ухапена за 'Още една ужасна' вталена рокля, която носеше в Лондон

Кралските фенове разкритикуваха Меган Маркъл за черната рокля, която носеше за вечер в Лондон.

Меган Маркъл и принц Хари се наслаждаваха на нощна среща, когато присъстваха на премиерата в Лондон Lion King обратно Юли 2019 г. Двамата изглеждаха като последната двойка на Бонд в съвпадащи монохромни тоалети. Вместо да приветстват кралската двойка, някои хора само подчертаха променената физика на херцогинята.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Меган Маркъл (@hrhofsussex) на 14 юли 2019 г. в 11:25 ч. PDTПринцът се облече, за да впечатли в елегантен костюм от смокинг. Междувременно красивата му съпруга облече рокля на Джейсън Ву с 2450 долара с прозрачно деколте. Меган изглеждаше спираща дъха в знойно, но елегантно облекло. Хари никога не пускаше ръката й на събитието и това показваше колко много се възхищаваше от красивата си половинка.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Меган Маркъл (@hrhofsussex) на 14 юли 2019 г. в 11:21 ч. PDT

Хората не са луди по нейната рокля

Меган Маркъл е една от най-известните кралски особи в света. Острите очи отчаяно искат да я съдят, където и да отиде. Предполагам, че това е само страничен ефект от нейната популярност.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от HELLO! Списание (@hellomag) на 14 юли 2019 г. в 10:09 ч. PDT

@ sussan212:

Iisshh Не мисля, че тази рокля е много ласкателна. Прекалено стегнато е на гърдите й. Потребителите на социалните медии намериха облеклото й много неприятно.Те смятат, че монтирането просто не е било правилно и е било също толкова лошо, колкото в сватбената й рокля. Коментаторите продължиха да го наричат ​​ужасно и странно.

Феновете й харесаха тоалета й

Какво не може да се хареса на зашеметяващата херцогиня, която се движи толкова грациозно? Тя знае как да се носи уверено. Вземайки това в перспектива, останалата част от Twitterverse направи комплимент на Меган. Те я ​​похвалиха и ансамбъла, който й изглеждаше величествено.

Нека не забравяме, че нейното кралско величество е нова майка, чийто размер ще варира много. Така че, така или иначе няма сигурен начин тя да се побере идеално по роклите си. И между другото, почитателите наистина дадоха своята присъда, че тя се е подчинила.

Меган Маркъл
Популярни Публикации