Тръба за паста за зъби: Неочакван хак за живот може да поддържа тоалетната свежа за дълъг период от време

- Тръба за паста за зъби: Неочакван хак за поддържане на тоалетната свеж през целия месец - Лайфхакове - Fabiosa

Обикновеното тоалетно казанче съдържа много тайни. В допълнение към непосредствените си функции, това е и идеалното място за скриване на ценни неща: пари или важни документи, внимателно увити в целофан.

Supermop / Shutterstock.comИ как се чувствате, когато скриете тубичка паста за зъби в казанчето? Мнозинството ще бъде изненадано и не разбира причината за това. Нека се опитаме да го разберем.

За какво е? За да не си миете зъбите в бъдеще, разбира се. С помощта на пастата за зъби можете да поддържате тоалетната свежа за дълъг период от време.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 пъти хората използваха микровълновата печка по необичаен начин и ни изненадаха с резултатитеADraga / Shutterstock.com

Почистването на тоалетната е отговорно нещо, но честно казано никой не го харесва. Производителите на препарати излязоха с много скъпи неща, които помагат да се поддържа чистотата в тоалетната.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оцетът, лимоновият сок и содата за хляб може да помогнат да се отървете от котлен камък и петна по кухненските прибори и крановеИ така, тук е лайфхакът: пастата за зъби с ментол запазва свежестта в тоалетната и е евтина!

За това вземете епруветката на всяка паста за зъби. Може да е дори най-евтиният, но най-важното е, че трябва да включва ментол. Всичко, което трябва да направите, е да пробиете възможно най-много дупки в тръбата и да я поставите в казанчето. Това е всичко.

Picsfive / Shutterstock.com

Ментолът не само ще излъчва приятен аромат, но и ще доведе до малка дезинфекция. Очевидно все още трябва да почистите тоалетната. Но сега това може да се прави по-рядко.

Не забравяйте да споделите този лайфхак с приятелите си!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Содата, оцетът и Kool-Aid могат да помогнат да се отървете от петна от твърда вода в тоалетната


Този материал е предоставен само с информационна цел. Някои от продуктите и предметите, обсъдени в тази статия, могат да причинят алергична реакция и да навредят на вашето здраве. Преди употреба се консултирайте със сертифициран техник / специалист. Редакционният съвет не носи отговорност за вреди или други последици, които могат да бъдат причинени от използването на методите, продуктите или предметите, описани в тази статия.

Популярни Публикации