Съдия „Топ готвач“ Том Коликио е отдаден съпруг на Лори Силвърбуш, неговата брюнетка красавица, съпруга на 18 години

Последната актуална новина „Топ готвач“ Съдия Том Коликио е отдаден съпруг на Лори Силвърбъш, неговата брюнетка красавица, съпруга на 18 години във Фабиоза

Въпреки че много двойки знаменитости се развеждат, Том Коликио и съпругата му от повече от десетилетие Лори Силвърбъш успяха да останат близки.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Коликио (@tomcolicchio) на 17 септември 2018 г. в 15:17 ч. PDT

Топ готвачът

Роден в Ню Джърси, Том Коликио е готвач на знаменитост. Той беше главен съдия през всеки сезон на Браво риалити телевизионно шоу Топ готвач. Том също беше изпълнителен продуцент в Най-добрият нов ресторант.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Коликио (@tomcolicchio) на 22 юни 2018 г. в 7:24 ч. PDT

Той е основател на ресторанти Craft и Colicchio & Sons. Том е и автор на 3 готварски книги. Готвачът на знаменитост получи награда Еми за изключителното състезание в риалитито.Посветен съпруг

От 2001 г. Томи, както популярно го наричат ​​готвача, е женен за дългогодишната си приятелка режисьор Лори Силвърбъш. Главният готвач е много отдаден съпруг на любимата си съпруга.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Коликио (@tomcolicchio) на 17 септември 2017 г. в 14:30 ч. PDT

Тъй като се срещнаха по време на колежа, Том бе насочил Лори да я направи своя съпруга. Лори също чакаше маси в таверна Gramercy в Ню Йорк, компания, която той основава.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лори Силвърбуш (@lsilverbush) на 17 септември 2017 г. в 22:49 ч. PDT

Въпреки че не се знае много за брака на двойката за разлика от кариерата на Том, той е решен да бъде най-добрият съпруг, тъй като той обича да прекарва качествено време със семейството си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лори Силвърбуш (@lsilverbush) на 17 септември 2018 г. в 15:04 ч. PDT

Изминаха почти две десетилетия от момента, в който са завързали възела, но изглежда, че са толкова влюбени, колкото в началото на връзките си. Том кара всеки ден жена си да се усмихва!

Техните деца

Том Коликио и съпругата му от почти две десетилетия, Лори Силвърбъш са горди родители на три деца. Преди раждането на децата им Том вече имаше син Данте от предишната си връзка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лори Силвърбуш (@lsilverbush) на 28 август 2017 г. в 4:29 ч. PDT

Вторият им син, Лука Бодхи, обаче пристигна през 2009 г. Том и Лори бяха благословени с третия си пакет радост, Матео през 2011 г. Те сами израстват в доста красиви млади момчета.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лори Силвърбуш (@lsilverbush) на 15 август 2018 г. в 4:58 ч. PDT

Е, изглеждат като мач, направен в рая. Споделете това и ни уведомете дали можете да ги видите като истински двойни цели.

Популярни Публикации