Трагична съдба на дъщерята на Донатела Версаче, която не можа да се намери след смъртта на известния си чичо

Последни актуални новини Трагична съдба на дъщерята на Донатела Версаче, която не можа да намери себе си след предаването на известния си чичо на Фабиоза

Донатела Версаче е важна идентичност в света на модата. След трагичната смърт на известния си брат Джани, тя пое ръководството на неговата марка и й вдъхна нов живот. Ярката жена постави таланта си на олтара на модата, но не успя да получи по-голямата част от империята на Версаче: покойният моден дизайнер завеща 50% от компанията на племенницата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от L'Officiel USA (@lofficielusa) 25 септември 2018 г. в 6:09 PDTАлегра е единствената дъщеря на Донатела, която също има син Даниел. Жената е родена на 30 юни 1986 г. и веднага се е потопила в света на модата. Тя посети първото си шоу, когато беше само на 2 дни! Въпреки че са родени в много богато семейство, детството и младостта на Алегра не са били толкова безоблачни, колкото се очаква. Майка й я обличаше като кукла, но не всички тоалети й позволяваха да изглежда като дете, тъй като някои от тях бяха много екстравагантни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Andrea Mereghetti (@ilmereghetti) 6 Май 2018 в 5:02 PDT

Прекарва училищните си години далеч от шумните улици на Милано. И двамата братя и сестри бяха охранявани 24/7, контактите им бяха строго контролирани и животът им наподобяваше съществуване в аквариум. Родителите й обаче я обичаха, а известният чичо също обичаше сладката си малка племенница. Джани прекара много време с момичето. Смятало се, че той й е внушил любов към изкуството, по-специално към балета.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @alliunzgram 27 януари 2019 г. 4:34 ч. PST

От детството си Алегра вероятно е разбрала, че в крайна сметка ще трябва да продължи семейния бизнес. Но тя изобщо не го усещаше. Тя искаше да свърже живота си с театъра.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от It Girls (@iconic.it.girls) 23 ноември 2018 в 8:12 PSTПървият сериозен шок за Алегра беше смъртта на чичо й Джани. Модната дизайнерка е убита през 1997 г., когато е била само на 11 години. Оттогава известно време тя живее в пълен мрак. Отначало Алегра се обвиняваше, че не е била с Джани. Момичето беше сигурно, че е прекарало твърде малко време с него, защото не си спомня лицето или гласа му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @archivealive 31 януари 2019 г. в 1:49 PST

Спомените се връщаха с времето, но душевното равновесие не. Тя беше наследница на половината от империята на Версаче и огромно богатство, което трябваше да придобие при достигане на зряла възраст. Въпреки това Алегра решава да следва мечтата си и заминава за щатите, за да изучава история на изкуството и театъра. Като студентка тя свързва живота си с кинематографията. Това беше едно от малкото неща, които й донесоха истинско удовлетворение.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от NICOLE CALDWELL (@callofthequest) 10 април 2019 г. в 11:30 PDT

Няма данни кога точно се е случило, но момичето е страдало от сериозни хранителни разстройства. Родителите й полагат много усилия за лечение на нейната анорексия. Алегра беше недоволна от собствената си външност толкова дълго, че не обичаше да гледа снимките си или да гледа програми с нейно участие, дори и в доста зряла възраст.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от FULL HOLLYWOOD (@fullhollywood) 16 април 2019 в 12:16 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Soubrette, Mamma e Regina (@il_celiaco) 13 Май 2018 в 12:32 PDT

Преди да започне да проявява интерес към семейния бизнес, момичето работи анонимно с чуждестранен дизайнер, помагайки му с реклама и организиране на шоута. В Къщата на Версаче ролята на Алегра също беше доста административна: тя не се намесваше в дизайнерските проблеми, оставяйки това на талантливата си майка. Освен това момичето беше по-скоро номинален работник, който не се стреми да взема важни решения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Gossip, People et Tendances (@buzz_du_monde) 14 Дек 2017 в 7:07 PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Riccardo Tisci (@riccardotisci.17) 29 септември 2017 г. в 11:44 PDT

Младата красавица предпочиташе уединението или компанията на най-близките си роднини. Тя не се появи на публично място нито с мъже, нито с жени и не даде доказателства за някаква романтична връзка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от ganomania (@ganomania) 14 август 2017 г. в 1:48 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от geekyroyalbio (@geekyroyalaficionado) 15 юни 2016 г. в 8:05 PDT

Хората казват, че успехът се дава на всички от семейство Версаче с големи трудности, а личното щастие е още по-трудно за постигане. Потайността на Алегра я прави толкова по-интригуваща, но изглежда, че тя постоянно носи маска публично. Е, само момичето знае какво се крие зад безчувственото лице на племенницата на Джани Версаче.

Популярни Публикации