Трагична любовна история на Майк Тод и Елизабет Тейлър, точно когато тя си помисли, че е намерила истинска любов

- Трагична любовна история на Майк Тод и Елизабет Тейлър, точно когато тя си помисли, че е намерила истинска любов - Знаменитости - Fabiosa

Когато някои хора чуят други да говорят за любовни истории, те си представят трагичен и ужасен край, като известната любовна история на Ромео и Жулиета, написана от Уилям Шекспир.

Отново някои други са на мнение, че любовта е болка. Красива, но болезнена! Казват, че или някой си тръгва, или някой умира. Любовната история на Елизабет Тейлър и Майк Тод може и да не е била толкова ужасяваща като измислената любовна птица за Ромео и Жулиета, но със сигурност беше трагична, без щастлив край.чрез GIPHYНейната история

На 2 февруари 1957 г. в Мексико Елизабет и Тод си разменят брачни обети; това беше третият брак и за двамата. Елизабет, която започна кариерата си като дете актриса, преди брака си с Майк Тод, беше за първи път омъжена за Конрад Хилтън на 18-годишна възраст и тя приключи за по-малко от година.

След по-малко от година тя се омъжва за втория си съпруг, Майкъл Уилдинг, през 1952 г. Бракът продължава пет години и е благословен с две деца, Майкъл и Кристофър, преди да приключи през 1957 г.Вече станала известна с многобройните си бракове, не беше новина, когато се омъжи за Майк Тод същата година, когато се разведе с втория си съпруг.

Историята на Тод

Майкъл 'Майк' Тод е американски филмов продуцент, който е и все още е известен с продукцията си от 1956 г. 'Около света за 80 дни.' Филмът му носи Оскар за най-добра картина.

gettyimagesЗа първи път Майк беше женен за Берта Фрешман, което продължи цели 19 години. През 1947 г., само година след развода му с Freshman, той се жени за втората си съпруга Джоан Блондел и тя продължава три години.

Край на любовната им история

През 1957 г. Тод се влюбва и се жени за Елизабет Тейлър. Те бяха толкова влюбени, че хората, близки до актрисата, казаха, че са най-щастливи, че са я виждали. Само година след това любовната им история стигна до трагичен край, когато Майк на борда на частния си самолет, наречен „Lucky Liz’s“, загина при трагичен инцидент, оставяйки след себе си съпругата и дъщеря си Лиза. Тод е единственият съпруг на Елизабет Тейлър, който не се е развел.

чрез GIPHY

На 23 март 2011 г. Елизабет почина от застойна сърдечна недостатъчност. Но преди смъртта си тя описва Майк Тод като любовта на живота си.

Щеше ли любовната история на Майк и Тейлър да оцелее изпитанието на времето, ако не беше в инцидент? Дали щяха да остареят заедно, или историята им щеше да има щастлив край? Предполагам, че никога няма да разберем.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: По-добре от „Отнесени от вятъра“: Трагичен край на красивата любовна история на Карол Ломбард и Кларк Гейбъл

Елизабет Тейлър Любовна история
Популярни Публикации