Любовният живот на Тревър Ной: Комикът твърди, че не е против брака, но е против да живее с някой друг

Тревор Ной е известен и красив, но любовният му живот продължава да се оказва неуловим. Разберете миналите му приятелки и причина той все още да не си има жена.

Комикът Тревър Ноа е красив мъж и много от феновете му се чудят дали е женен. Някои питат „ Тревор Ноа има ли приятелка? Съпруга? Някой специален? „Отговорът на тези въпроси е малко сложен, но ние сме тук, за да ви помогнем да го разбиете.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тревор Ноа (@trevornoah) на 17 октомври 2019 г. в 18:42 ч. PDT

Преди да напусне Южна Африка, Тревър Ноа имаше връзка с Дани Габриел, практикуващ физиотерапевт. Започнаха да се срещат през 2014 г. и в даден момент слуховете дори предполагаха, че са сгодени. За съжаление те тръгнаха по своя път поради натоварения начин на живот на Тревър.

През 2015 г. Тревър Ноа започна да се среща с друга дама, Джордин Тейлър, и за мнозина те бяха перфектни мачове. За съжаление, през 2018 г. връзката на Джордин и Ной спря.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джордин Тейлър (@jordyntaylornow) на 29 януари 2018 г. в 6:19 ч. PSTСлед Джордън Тейлър Тревър Ноа публично остава неженен и се превръща в най-подходящия ерген.

Тревор Ноа не е против брака, но се противопоставя на съвместния живот

Но защо е Роден престъпление автор все още сингъл? В интервю на Шоуто на Хауърд Стърн , Тревор Ноа разкри отношението си към любовта и брака, споделяйки, че не е против брака, той просто е против съвместния живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тревор Ноа (@trevornoah) на 4 октомври 2019 г. в 8:01 ч. PDT

Споделяйки разнопосочното си отношение към брака, Ноа предположи, че хората трябва да приемат, че могат да се оженят, но въпреки това да живеят разделени.

Голям защитник съм да не живеем заедно никога, дори ако сте женени ... Мисля, че една от най-големите причини хората да се развеждат и връзките се разпадат е заради съжителството.

Неговите възгледи дават известна представа за решението му да остане ерген. Трудно би било някой да има връзка с човек, който е против обикновените условия на живот.

Комикът продължи да казва, че във връзките най-важното е честността. Това е причината той да държи личния си живот далеч от медиите, въпреки че е известен. Той обича да бъде нисък и цени връзките с „истинските“ хора.

Тревър Ноа отдели 20 милиона долара на ергенска подложка

Докато любовният живот на Тревър Ноа продължава да се изплъзва на феновете му, комикът все още се наслаждава на репортажи, в които се посочва, че не се страхува да свие „джобните си мускули“ През август 2019 г. TMZ съобщи, че комикът е похарчил 20 милиона долара за ергенска подложка на Bel-Air.

Забележителната покупка, която се помещава на впечатляващите 10,044 квадратни метра, е спираща дъха гледка, тъй като великолепието на стъклените стени се конкурира само с оградените тераси.

Известната ергенска подложка е сбъдната мечта за Тревър Ноа и въпреки че той все още не е готов да сподели живота си с никого, той също не пести от щастието си.

Какво мислите за философията на Тревър Ной за любовта? Може ли бракът да работи, без да останете заедно?

Знаменитости
Популярни Публикации