Проблемен брак: Шърли Джоунс и Джак Касиди имаха трудна връзка, която не спасиха

Последни актуални новини Проблемен брак: Шърли Джоунс и Джак Касиди имаха трудна връзка, която не спестиха на Фабиоза

Има толкова много емблематични двойки в Холивуд, че ни е писнало да броим. Но по-специално днес бихме искали да хвърлим светлина върху съюза на легендарните хора, Шърли Джоунс и Джак Касиди.

Проблемен брак: Шърли Джоунс и Джак Касиди са имали трудна връзка, която не са ималиГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Вивиен Лий и Лорънс Оливие бяха едни от най-емблематичните двойки. Защо бракът им се разпадна?Личностите от A-списъка са били закачени през 1956 г., въпреки че те са го нарекли да напусне през 1977 г. поради много причини. Двамата споделят 3 сина, Шон, Патрик и Райън.

Каква е най-голямата причина за раздялата?

Американската актриса откровено призна за трудностите, с които се е сблъсквала в брака с покойния красив певец. Въпреки че Джоунс описва Касиди като неин първи любовник, проблемната им връзка не може да продължи дълго.Шърли се срещна с Джак, когато тя беше само на 21 години и затова я научи на абсолютно всичко - от купони до съвместен живот. Но той беше изневерен и непринуден, което заби клин между тях.

Проблемен брак: Шърли Джоунс и Джак Касиди са имали трудна връзка, която не са ималиГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От постоянни недоразумения до щастливи семейства: Удивителни известни рок двойки

Освен това Джак Касиди завиждаше на успеха и признанието на Джоунс по целия свят. И всички знаем тази ревност и завист никога не водят до нищо добро .

Да се ​​върнем при техните 3 сина, нали?

Да, споменахме Шон, Патрик и Райън, но сега е време да се потопим в океана. Шон стана тийнейджър идол в края на 70-те, с участието на Мистериите на Харди Бойз 'серия и се откъсва. Патрик също последва стъпките на родителите и стана музикален театрален и телевизионен актьор, най-известен с ' Как на Запад беше забавно ' и ' Облечи сиво. - За съжаление нищо не се знае за най-малкия им брат Райън.

Проблемен брак: Шърли Джоунс и Джак Касиди са имали трудна връзка, която не са ималиГети изображения / Идеално изображение

Също, Най-големият син на Джак Касиди Дейвид (от първия брак) е известен актьор и участва с Джоунс в музикалния ситком Семейството на яребиците .

Проблемен брак: Шърли Джоунс и Джак Касиди са имали трудна връзка, която не са ималиГети изображения / Идеално изображение

Освен успеха на Шърли Джоунс, тя харесва чувството да бъдеш майка и баба . И това е доста прекрасно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кейти Касиди размишлява върху паметта на покойния си баща Дейвид: „Той имаше някои демони“

Популярни Публикации