Два десетилетия блаженство: Кристиан Бейл не искаше да се жени, докато не срещна любовта на живота си

Последни актуални новини Два десетилетия на блаженство: Кристиан Бейл не искаше да се жени, докато не срещна любовта на живота си във Фабиоза

Кристиан Бейл и съпругата му Сиби Блажич са женени от почти две десетилетия, но това не им попречи да покажат привързаност един към друг. Щастливата двойка е картина на любовта и ние ги обожаваме абсолютно.

Два десетилетия на блаженство: Кристиан Бейл ДиднГети изображения / Идеално изображениеЧестита годишнина

Някои двойки показват, че годините на брака не ги отегчават. Двамата бяха забелязани да стягат багаж на PDA в популярен ресторант в Бевърли Хилс. Не е ли романтично?Наскоро спечелилият Оскар актьор отпразнува рождения си ден, докато той и съпругата му отбелязаха годишнината от сватбата си.

Два десетилетия на блаженство: Кристиан Бейл ДиднГети изображения / Идеално изображениеЗа кръга на тържествата Кристиан и Сиби решиха да запазят външния си вид небрежно. Актьорът е видян с пълна брада и облечен в черен панталон, тъмносиня риза и светлосини маратонки. Съпругата му беше с черни панталони, черна риза с дълъг ръкав и черни маратонки.

Двойката, показвайки, че все още е много влюбена, се хвана за ръце, когато излезе от ресторанта и се прегърна страстно по улиците.

Два десетилетия на блаженство: Кристиан Бейл ДиднГети изображения / Идеално изображениеБез интерес, докато не намери любовта

Що се отнася до личния живот на този награждаван актьор Кристиан Бейл, няма много информация: той е изключително личен. Предпочита да държи в центъра на вниманието актьорската си кариера, а не семейството си.

Женен е за бившия модел Сандра „Сиби“ Блажич и имат две деца - Емалин и Джоузеф.

Два десетилетия на блаженство: Кристиан Бейл Дидн

Гети изображения / Идеално изображение

Преди да срещне Сиби, докато тя работеше като личен асистент на неговата приятелка Уинона Райдър, по това време мисълта за брак не беше в ума на Кристиан. Двойката бързо си паднаха и накрая избягаха в Лас Вегас.

Говорейки с Sydney Morning Herald относно интереса си към брака, Кристиан каза:

Всички бяха разведени в семейството ми, така че нямах много здрави идеи за брака. Тогава срещнах Сиби и изведнъж ми се стори фантастична идея.

Оженил се за силна жена

На премиерата на Враждебна , актьорът каза, че съпругата му обича да бъде частна и иска да поддържа това. Въпреки че двойката обича да живее далеч от светлините на прожекторите, Кристиан не можеше да се сдържи за съпругата си на премиерата, като каза:

Два десетилетия на блаженство: Кристиан Бейл ДиднГети изображения / Идеално изображение

Тя е може би най-силната жена, която съм срещал в живота си. И аз-Ти ме правиш всички сълзливи! Прекалено съм мека! Не мисля, че съм, но тогава ме разбрахте с това!

Кристиан Бейл може да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите, но това не попречи на актьора да блика за красивата си съпруга.

Популярни Публикации