Два неуспешни брака на звездата на ‘Roseanne’ Лори Меткалф: Съпрузите й бяха гадже на екрана Мат Рот и актьорът Джеф Пери

Съпрузите на Лори Меткалф бяха Мат Рот и Джеф Пери. Въпреки че държи нисък профил, нека разберем повече за това кои са предишните съпрузи на Лори.

Лори Меткалф е талантлива актриса, чиято кариера е продължила повече от четири десетилетия. Въпреки успеха си в киното и телевизията, тя успя да запази нисък профил зад кулисите. Нека разберем повече за кого е омъжена Лори Меткалф.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джим Парсънс (@therealjimparsons) на 29 май 2018 г. в 15:14 ч. PDT

Коя е Лори Меткалф?

Лори е награждавана актриса, известна с ролята си Джаки Харис в сериала „Роузайн“ и Мери Купър в Теория за Големия взрив. Въпреки че в момента не е омъжена, тя е работохолик, който продължава да участва в няколко филма и предавания.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TheSeanHayesFandom (Ема) (@theseanhayesfandom) на 10 юни 2019 г. в 13:31 ч. PDT

През 1978 г. тя дебютира на екрана. Оттогава актрисата събра няколко награди и актьорски кредити с много уважение в холивудската индустрия.Съпругът на Лори Меткалф

Меткалф е една от онези актриси, които са усвоили изкуството да стоят далеч от светлините на прожекторите. Макар че не се знае много за талантливата актриса, тя има два неуспешни брака.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от facts факти за анатомията на Грей ☤ (@factsforgreys) на 22 август 2019 г. в 7:30 ч. PDT

The Roseanne Първият съпруг на звездата беше актьорът Джеф Пери. Той е добре известен с ролята си на Сайръс Бийн, най-близкият доверен човек на президента Скандал.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Пери (@jeffperryreal) на 6 ноември 2018 г. в 10:09 ч. PST

Джеф и Лори бяха женени близо десетилетие. За съжаление двойката, която се ожени през 1983 г., прекрати през 1992 г.
Бившата двойка споделя дъщеря Зоуи Пери, която също е актриса.

Вторият й брак

Вторият й съпруг беше съдружникът на Роузън Мат Рот. Двамата се срещнаха за първи път на снимачната площадка на ситкома през 1992 г., когато тя изигра ролята на Джаки, докато Мат действаше като нейно гадже на екрана.

Лори и Мат започнаха да излизат и се ожениха през 1993 г. 6-годишният им брак приключи през 2011 г., когато Меткалф подаде молба за развод, позовавайки се на непримирими различия. Разводът им е финализиран през май 2014 г. Те имат три деца; двама сина, Уил Терон Рот, Донован Рот и дъщеря Мей Акинс Рот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Laurie Metcalf Fan (@laurie_metcalf_fans) на 3 юни 2019 г. в 9:32 ч. PDT

Наградената актриса остана неженена след два неуспешни брака. Надяваме се, че тя отново ще намери любовта.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации