Две учителки в Грузия бяха арестувани и уволнени за сбиване пред техните ученици

- Две учителки в Грузия бяха арестувани и уволнени за битка пред техните ученици - Семейство и деца - Fabiosa

Двама учители в Грузия бяха арестувани за сбиване. Те бяха заловени на бой в камера в класната стая и според съобщенията загубиха работата си.

www.wsbtv.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Новият уебсайт на Кейт Мидълтън ще помогне на учителите да говорят за психичното здравеНеправилно поведение на учителите

По-лошото от този инцидент е фактът, че учениците са оставени да уредят разногласията на учителите, които са били арестувани за хулиганство в публично пространство.

www.wsbtv.comОттогава учителите са идентифицирани като Британи Рандолф-Джонсън, учител от осми клас, и Милан Етеридж, парапрофесионален специалист по специалното образование.

Те се караха за мъж!

Един ученик и служител отнеха да прекъснат злощастната битка между учителите, и двамата работници в средното училище на Стоун планина.

www.wsbtv.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Учителят стреля с пистолет в класната стая и се барикадира в гимназията в Джорджия

Причината за сбиването е неидентифициран мъж, известен и на двете жени.

Студент, разговарял с CBS46, потвърди, че въпросният мъж е учител. Също така беше потвърдено, че поне двама ученици са ранени в резултат на сбиването.

чрез GIPHY

Шокираната студентка каза, че не може да повярва, че учителите дават пример за насилие.

Деца, изложени на токсична среда

Тревожното при подобни инциденти е фактът, че родителите много често нямат представа на какво са изложени децата им в учебната среда.

wavebreakmedia / Shutterstock.com

Автор на The Pressed Child, д-р Майкъл Томпсън, призовава родителите да търсят начини да накарат децата си да се отворят за тях. ежедневният живот на детето е като.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Момче-аутист отиде на училище със записващо устройство, скрито в раницата: Учителите казваха ужасни неща

Популярни Публикации