Вана Уайт намери сили да продължи напред след сърцераздирателен аборт, който доведе до развод от бившия съпруг Джордж Санто Пиетро

Най-новите новини Вана Уайт намери сили да продължи напред след сърцераздирателен аборт, който доведе до развод от бившия съпруг Джордж Санто Пиетро във Фабиоза

Вана Уайт се превърна в домакинство в Америка. Тя стана известна като съ-водеща на популярно телевизионно шоу Колелото на късмета. Вана беше избрана да закотви програмата с бившия синоптик Пат Сажак в NBC. Въпреки успешната й кариера, в живота й също имаше някакъв тъмен ъгъл.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 14 февруари 2019 г. в 6:45 ч. PSTТелевизионният водещ претърпя немалко лични трагедии. Преживяла е ужасен спонтанен аборт и развод. Нека научим как тя успя да намери светлина в края на тунела.

Водещ на телевизионни игри

Ако сте фен на телевизионни игрови предавания, сигурно сте чували за Вана Уайт или сте гледали няколко епизода от Колелото на късмета. Вана е най-добрият домакин с много фенове по целия свят. Въпреки че е щастлива и раздута, Вана е изживяла много тежки моменти в живота си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 31 октомври 2018 г. в 15:30 ч. PDTПродължаване след загуби

Колкото и оживена да е Вана, мнозина не осъзнават личните борби и трагедии, с които се е сблъсквала в живота си. Тя беше напълно разбита след смъртта на любимия си годеник, звездата от сапунената опера Джон Гибсън, който загина при катастрофа във въздушна катастрофа на 37-годишна възраст.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 29 февруари 2016 г. в 15:03 ч. PST

Телевизионната водеща намери утеха във феновете си и успя да продължи живота си. След това тя завърза възела с ресторантьора Джордж Санто Пиетро. За съжаление, тя абортира детето, след като обяви бременността си в шоуто.По-късно те посрещнаха две деца заедно, но бракът им не оцеля. Двойката се разведе, след като бяха заедно повече от десетилетие.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 12 юни 2016 г. в 7:43 ч. PDT

Тя продължи да се среща с бизнесмен Майкъл Кей. Те се сгодиха, но го прекратиха година по-късно, като се позоваха на лошо време.

Вана обаче успя да намери щастие след толкова много мъки. Тя е с Джош Доналдсън, изпълнител от няколко години. В интервю телевизионната водеща блика за нейния красавец, казвайки: „Той е мил, разбиращ и ме оставя да бъда аз.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 26 февруари 2016 г. в 6:39 ч. PST

Горда мама

Сега Вана Уайт е горда майка на две красиви деца от брака си с Джордж Сан Пиетро. Тя има син Николас, известен още като Ники, и дъщеря Джована, известна като Джиджи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 25 март 2019 г. в 7:54 ч. PDT

Със семейството си майката на две деца има най-добрата система за подкрепа, която всеки може да поиска. Гордата мама често споделя забавни моменти с децата си в Instagram.

Вана Уайт е издържала много и все още е надделяла, за да намери блаженството в живота. Нейната история наистина е вдъхновение.

Популярни Публикации