Виктория Бекъм преживя неврологично състояние на четирите си деца: „Галопира“

Когато се възхищаваме на известни хора, постигнали успех в своята област, не мислим, че те могат да се борят с други неща.

Когато се възхищаваме на известни хора, постигнали успех в своята област, не мислим, че те могат да се борят с други неща. Например, какъвто е случаят със семейството на Виктория и Дейвид Бекъм, при което майката е предала наследствено заболяване на 4 деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 13 март 2019 г. в 7:21 PDTДислексия

Това е дислексия - специфична учебна трудност, която нарушава способността за четене и писане въпреки нормалното интелектуално развитие. Проявява се в бавно темпо на четене и проблеми с разбирането на четенето. В същото време засегнатото дете може да превъзхожда и други предмети, като математика, физика и изкуство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 23 октомври 2018 г. в 06:45 PDT

Виктория Бекъм сама диагностицира това състояние при себе си. И сега, тя го забелязва при децата си - 3 сина и дъщеря. Ето как тя коментира наблюдението си:Дислексията не протича в нашето семейство, а галопира.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 1 януари 2019 г. в 5:01 PST

Това разстройство обаче не попречи на Виктория да стане един от водещите световни модни дизайнери. Това не пречи и на по-младото поколение Бекъмс, които се опитват да се прилагат в различни сфери.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 15 август 2018 г. в 9:50 PDT

Веднъж всички синове имаха договори с футболния клуб Арсенал, следвайки стъпките на своя звезден баща. Но футболната фаза не продължи дълго. Момчетата тръгнаха по своя път, правейки това, което наистина искаха.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 24 юли 2018 г. в 10:44 PDT

Бруклин се интересува от фотография, Ромео се стреми да бъде професионален тенисист, Крус предпочита музиката и танците, а Харпър е малкият помощник на майка й и магаре.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 1 септември 2018 г. в 2:39 ч. PDT

Не очакваме да видим някой от Бекъмите сред нобеловите лауреати, но сме сигурни, че те ще намерят достойни полета за преследване и определено ще накарат родителите си да се гордеят. И има ли нещо друго наистина значение?

Знаменитости
Популярни Публикации