Съвместимост Дева и Везни - Земя + Въздух

Девата и Везните съвместими ли са? Това е една от онези двойки, които обикновено имат трудности да накарат нещата да се получат, но това не е невъзможно. През повечето време съвместимостта между тях е доста ниска, но с малко работа нещата могат да се променят в тяхна полза. Когато поставите an

Това е една от онези двойки, които обикновено имат трудности да накарат нещата да се получат, но това не е невъзможно. През повечето време съвместимостта между тях е доста ниска, но с малко работа нещата могат да се променят в тяхна полза.Когато поставите земен знак и въздушен знак във връзка заедно, те обикновено установяват, че нямат много общо. С тази двойка обаче, ако успеят да се адаптират един към друг и да отделят време, за да се опознаят наистина, те могат да станат успешни заедно и да образуват пълен пакет.

В повечето случаи двамата хора в тази връзка са от другата страна на спектъра един на друг. Например Везните обикновено са по-отворени и спонтанни и те са в състояние да адаптират всяка ситуация, в която трябва да се намират или да се окажат.

От другата страна на нещата Девата понякога може да бъде близка, малко критична към партньора си, като в същото време е разумна и стабилна в мисловния си процес.

Така че тази връзка обикновено се развива по един от двата начина:Или че не се разбират и комуникацията им много липсва, до такава степен, че в крайна сметка тръгват по различни пътища, тъй като нещата се разпадат.

Или работят заедно и прегръщат различията, които имат, и се възползват от добрите черти, които партньорът им носи във връзката и обратно, за да изведат връзката им на следващото ниво.

Как са влюбени Девата и Везните?

Тъй като нещата между тях напредват от срещите, те ще преминат във връзка, която е меко казано интересна. Те ще открият, че са добри партньори един за друг, но ще трябва да работят заедно, за да разпалят пламъците на любовта.

И двете трябва да бъдат съблазнени, така че въпросът се свежда до това кой ще бъде този, който ще направи първия ход. Другото, което трябва да се има предвид, е, че и двамата обикновено са много бавни, за да се ангажират да бъдат във връзка.

Везните обичат Девата да се тревожи или да се тревожи за тях и да проявява известна емоция, що се отнася до партньорството им. Девата ще може да се охлади и да се отпусне малко в компанията на партньора си Везни и ще направи всичко по силите си, за да се разбира с тях.

За съжаление в много случаи това просто не решава възникналите проблеми помежду им и с напредването на нещата те осъзнават, че може би нямат способността да си дават един на друг това, от което се нуждаят.

Девата носи на живота на Везните високо ниво на разбиране, а също така им помага да издържат, когато става въпрос за техните мечти и цели, които искат да постигнат. Понякога тези цели може да са такива, които не биха могли да постигнат сами.

От другата страна на нещата Везните водят към Девата някой, който има страхотно отношение и може да им предложи баланс в начина им на живот. Някой, който може да ги извади от рутината, в която обикновено са, тази, която се основава на отговорност и отчетност.

За да може тази двойка да се получи, Девата наистина ще трябва да приеме по -добре начина, по който Везните трябва да живеят живота си. В същото време Везните също трябва да правят малки отстъпки и да използват уменията си в дипломацията, до степен, че приемат това малко по -леко към партньора си и не ги критикуват толкова много.

Определено не може да бъде покрита със захар, но тази връзка изисква много работа за поддържане и продължаване. Това няма да е лесно, но ако и двамата партньори са в състояние да вложат изцяло сърцето си във връзката и да поддържат комуникацията между тях двамата много отворена, това наистина има шанс да успее.

Искате задълбочено ръководство за мач Дева Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбена Дева | Влюбени Везни

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: По -добри професионални партньори, отколкото страстни - нуждата на Девата от моногамна връзка няма да издържи с филандриращите Везни.

Селия: Вие сте анализирали ситуацията и сте намерили решението - но Везните не могат да помогнат да замъглят водите, като спорят за другата страна.

Джен: Споделяте нуждата на Везните от ред и организация, които трябва да работят добре за вас двамата. Вероятно в крайна сметка ще бъдете по -социални с влиянието на Везните върху вас, което е добре. Вашите различия всъщност се смесват добре и това, което малките разлики не се смесват, няма да отнеме много усилия, за да се определи. Тази комбинация има голям шанс за успех.

Лидия: Това създава наистина добри отношения, но бъдете готови, че голяма част от усилията ще дойдат от Дева, тъй като Везните се фокусират твърде много върху други области от живота. Това трябва да стане ясно веднага щом го забележите и след това можете да поправите нещата, преди да се разстроите или възмутите от това. Везните имат невероятна жажда за живот и ще се погрижат да няма прекалено много скучни моменти в социалния ви календар и с допълнителната любов, която Девата може да внесе във всяка връзка, трябва да се окажете, че имате много хубави моменти заедно.

Продължавайте да се успокоявате и да се уверявате един друг колко много чувствате един към друг и се придържайте един към друг, когато сте навън, за да увеличите специалната връзка, която можете да имате. Основният ключ е да се поставяте един на друг и да не се страхувате да споделяте всички тези най -вътрешни емоции. Не гледайте на тази връзка по същия начин, както на всяко друго неуспешно партньорство.

Лора: Двойката Дева и Везни споделя подобни качества на пуристки тип. Девата оценява отличните маниери и изисканата природа на Везните, докато Везните са добре свързани с чувството за ред на Девата - което за Везните се превръща в красота. Везните могат да помогнат на Девата да оцени забавлението като цяло, позволявайки на Девата да се отпуска по -често, тъй като Девата често се бори с вътрешните изисквания за съвършенство. Когато Девата престава да отрязва животинската страна, слънцето грее по -често и игривостта става по -обичайна.

Трейси: Типичното сдвояване на Везни и Дева съчетава двама приятни индивида, които може да се борят да разберат другия, но все пак са готови да работят по всякакви проблеми, въпреки че ако Везните са неверни, това може да е кратка връзка.

Хайди : Съвършено различни личности. Девата е сдържана и донякъде практична, а Везните са напускащи се и обикновено имат скъп вкус. Везните са привързани и Девата обикновено не проявява много привързаност. Везните може да се почувстват нелюбени, докато Девата може да се окаже психически развълнувана, което може да е причина за разрив в тази връзка.

Кели: Това е отлично съвпадение и за двата знака. И двамата партньори са добре обосновани и разбират необходимостта да бъдат внимателни и да анализират детайлите. Везните са доста отпуснати и би трябвало да могат да се справят с желанието на Девите за издърпване.

Маркъс : Девите веднага ще бъдат привлечени от Везни. Везните са приятни, примамливи, интелигентни и стимулиращи. Повечето слънчеви знаци ги намират за много приятни. Проблемът се крие в това, че една Дева започва да се влюбва в тях. Омразата на Везните да бъде заядена, съдена или критикувана. Рядко се защитават, просто си тръгват. Съдбата на тези двамата определено не е щастлива.

Дейвид: Внимателната Дева и мозъчните Везни се свързват на ментално ниво. Но трудолюбивата Дева се стреми към съвършенство, докато по-спокойните Везни се нуждаят от повече време за релаксация и романтика.

Мъж Дева и жена Везни

Има някои прилики в това, което обичат Везните и Девата. И двамата оценяват живота, изпълнен с координация и сътрудничество. От друга страна, Жена Везни обича да си представя нещата, докато мъжът Дева има практичен стил и по -реалистичен подход. Мъжът Дева е трудолюбив и често се включва дълбоко в работата си. На жена Везни може да изглежда, че я игнорират, но това не е реалността. Мъжът Дева обича партньорката си, но му липсва силата на изразяване. Жена Везни обича партньора си всеотдайно и тя се наранява, ако бъде пренебрегната. The Мъж Дева понякога показва отношението, което не може да бъде разбрано от жената Везни и може да доведе до проблеми и различия.

Мъж Везни и жена Дева

Тези две зодии са съвместими помежду си. И двамата партньори обичат начините един на друг. А Мъж Везни има очарователна личност и е много привлекателна. Той е пълен с емоции и изражения. Жена Дева обича да изравнява недостатъците на другите. Нейното отношение към търсенето на съвършенство и нейната интелигентност се възхищават от партньора й Везни. Тъй като Везните имат доминиращо сантиментално отношение и жената Дева има по -практичен подход, така че понякога може да има различия. Мъжът Везни понякога се опитва да използва други и ако жената Дева наблюдава този аспект от неговата природа, тя ще прецени, че е по -добре да разгледа други възможности, докато продължава напред в живота.

Дева и Везни Приятелство

Ако сте заобиколени от други хора, може да се игнорирате един друг. Ако сте събрани заедно, ще станете най -добрите приятели.

Връзка Дева и Везни

Като влюбени:

Сърдечните удари ще се ускоряват често и температурите също могат да се повишат от време на време.

Дългосрочна връзка:

Ако и двамата се научите да правите компромиси, поне ще сте на прав път. Ако не…

Краткосрочна връзка:

В краткосрочен план на тази връзка ще настъпи предизвикателен период от две интензивни личности.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Дева | Запознанства с Везни

Дева и ВезниСекс

Когато ти е горещо, ти е много много горещо, но когато ти е студено, ти си лед.

Дева и Везни сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Дева в леглото | Везни в леглото

Съвместимост на Дева с Везни Над всички резултати:

общ резултат 30%

Били ли сте във връзка Дева-Везни? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс за съвместимост на Дева | Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на зодиака

везни + дева

Популярни Публикации