Жена Дева (23 август - 22 септември)

Дева Дама Нейните стандарти са толкова високи (и добре, трябва да бъдат, тя заслужава най -доброто), но са толкова високи, че никой, искам да кажа, никой не може да ги оправдае. Ако някой не е спретнат, добре, забравете го, той е от там. Тя има тайни копнежи, които ще запази по този начин: в тайна. Тя вярва в това да се направи по-добър човек, търсенето на самоизпълнение е голяма тема в живота й. Тя се тревожи много и може да има хронично стомашно разстройство поради това. Тя има резервна енергия, винаги се движи, винаги прави и

Дама ДеваНейните стандарти са толкова високи (и добре, трябва да бъдат, тя заслужава най -доброто), но те са толкова високи, че никой, искам да кажа, никой не може да ги оправдае. Ако някой не е спретнат, добре, забравете го, той е от там. Тя има тайни копнежи, които ще запази по този начин: в тайна. Тя вярва в това да се направи по-добър човек, търсенето на самоизпълнение е голяма тема в живота й. Тя се тревожи много и може да има хронично стомашно разстройство поради това. Тя има резервна енергия, винаги се движи, винаги прави и постига. И тя обича дома си. Това е нейният замък. Партитата са забавни, при условие че всички хора се държат най -добре. И много момичета Дева смятат, че сексът не е толкова голям проблем и хората просто трябва да го преодолеят.

Какво ще научите:

Жена Дева - Поглеждайки отвън, тя изглежда спокойна, спокойна, почти емоционално недостижима на моменти. Но истината е, че под този хладен екстериор се надигат силни емоции. Това, което са, се страхува малко от емоциите и уязвимото състояние, което ги поставя ... но след като сърцето им е отворено и те отприщят съдържанието му, те имат какво да предложат на половинка.

Тя не е от типа, който се страхува да бъде сам. Тя с удоволствие ще седи с добра книга, вместо да излиза с човек, когото познава, без да се занимава, не е за нея. зодия Дева жените са дискриминиращи в този смисъл и много добро, което й прави, тъй като това предпазва г -н Wrong от намеса, където той със сигурност не е желан. Тя не се страхува от нищо повече от това да се ангажира сериозно, особено ако това е споразумение на живо, с грешен мъж. Бъдете сигурни, че преди да поеме такъв ангажимент, тя ще се увери, че знае къде са изходните врати.Тези жени имат голямо чувство за притежание на себе си, с други думи, страстта им се контролира от дисциплината. Ето защо те биха могли да оставят впечатление за уклончивост или резервираност, но те са силно неразбрани. Влюбената й природа вярва в истинската любов. Когато тя наистина се влюби, задръжките й ще излетят през прозореца и страстта й ще завладее шоуто.

Не можете обаче да я приемате за даденост. Трябва да се стремите усилено да я спечелите, да я угодите и да я изпълните. Ако можете, ще имате партньор, който ще ви върне през целия живот дивиденти от любов, лоялност и щастие.

За Мъж Дева

Черти на жената Дева

Дамата с един ум, която копнее за филм тип романтика, иска да бъде преследвана с цветя и да ви намери по телефона, когато звъни, трябва да играе игри и да ви изпробва [само за да види дали наистина я обичате ] тя живее в света на перфектната романтика и забравя колко сложен може да стане истинският живот. Тя е злато за мъжа, който го иска, но тъй като се крие толкова много под повърхността, често ще се окаже изоставена заради светкавицата на блясък. Ще се бие ли, с една дума не! тя ще си каже, че не е направила нищо лошо и ще се надуе, нужен е особен тип мъж, за да разбере тази дама.

Влюбена жена Дева

Жената Дева много пъти е характеризирана като студено, неотзивчиво същество. Това обаче просто не е вярно.

Жената Дева е една от най -неразбраните и противоречиви от всички слънчеви знаци. Тази жена е много предпазлива срещу емоциите и дори не им вярва. Тя чувства, че ако се довери на емоциите, може да бъде дълбоко наранена и това трябва да се избягва на всяка цена.

Жените, родени под този слънчев знак, са комбинация от чувственост и чувствителност. Тя няма да даде сърцето си свободно или бързо на всеки мъж. Тя подхожда към любовта по свой собствен начин и със свое темпо, което обикновено е доста бавно.

Един от най -големите страхове на жената Дева е да отдаде сърцето си на грешния мъж и да бъде в капан във връзка с него. Отнема време да се разкрие пред потенциалния си партньор и това понякога може да се възприеме като далечно и студено. Това е невярно.

Под повърхността жената Дева е пълна със страст и дълбока чувствителност; тя просто няма да го покаже на мнозина. Жената Дева би предпочела да остане вкъщи и да гледа добър филм или да прочете страхотна книга, отколкото да си губи времето с мъж, който не е подходящият човек.

Тази жена вярва в истинската любов и е в търсене само на този тип любов. Никоя друга любов няма да направи за този топъл, чувствителен и отдаден спътник.

Жената Дева не е спонтанна или импулсивна и обича да планира всяко свое движение - особено в любов, където сърцата им са уязвими.

Тази жена е привлечена от интелигентност и искреност. Направете всичко възможно да привлечете вниманието й с тях и използвайте лоялността и истинския си интерес към нея, за да спечелите нейното доверие. След като жената Дева ви се довери, тя ще разкрие коя е всъщност под хладната си външност и ще откриете дълбоко страстно грижовно създание.

Повече на Дева в отношенията

Секс с жена Дева

Включете : Стабилност и чувство за отговорност. Трябва да уговорите дати предварително и ако човек каже, че ще се обади, ще е по -добре. След като имате тази предпазна мрежа, се отпускате и се оставяте. Вашият партньор трябва да се радва на любовта ви към домакинството, така че градинар или холистичен готвач винаги предизвиква вашия интерес.

Изключете : Неправилно поведение. Забавянето, нестабилността и непринуденото отношение към ангажираността разкриват вашата критична, перфекционистка ивица. Ще избереш половинка до смърт, ако той не отговаря на твоите щателни стандарти. И ако той хронично няма пари, вие сте хронично раздразнителни.

Сексуални черти на жената Дева

Популярни Публикации