Уанда Сайкс размишлява за първия си брак с Дейв Хол, преди да излезе: „Боже, накарай го да спре да диша“

Последните актуални новини Уанда Сайкс размишлява за първия си брак с Дейв Хол, преди да излезе: „Боже, накарай го да спре да диша“ на Fabiosa

Уанда Сайкс не смяташе, че някога ще излезе, и така се случи от синьото небе.

Комикът-стендъп призна, че е трудно да бъдеш чернокож гей в американското общество. Когато Сайкс беше попитан дали е по-трудно да бъдеш гей, отколкото черен, Ванда отговори без колебания, че наистина е по-трудно.До определен момент, да. Вярвам в това. Не говоря за историята на афро-американците. В момента говоря за този момент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 28 декември 2018 г. в 14:54 ч. PST

Когато тя излезе през 2008 г., хората започнаха да се отнасят към Сайкс „като към еднорог“.Общността може би не очакваше да чуе неочакваната и искрена история на Ванда, но звездата се надява на по-добро отношение в бъдеще.

Шегите на Сайкс бяха по-малко игриви и по-гадни преди, отколкото в момента, и тя казва, че всичко е заради 'лоши отношения' със съпруга си.Бях честен. Исках да се махна. Като: „Боже, там е глупавото му лице и той дъвче. Уф, трябва ли да диша? Накарайте го да спре да диша.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Spinster Films (@spinsterfilms) на 26 май 2019 г. в 16:04 ч. PDT

От 1991 до 1998 г. Уанда Сайкс беше омъжена за музикалния продуцент Дейв Хол и той толкова я дразнеше. Всичко се дължи на нейната гей природа, вероятно.

Спечелената награда 'Еми' на Primetime е намерила истинска любов още преди да излезе през 2008 г. на митинг за еднополов брак. За изненада на всички, Ванда се омъжи за своя партньор в живота Алекс Нидбалски, когото срещна 2 години, преди да обяви, че е гей.

До 2009 г. Алекс роди братски близнаци, син Лукас Клод и дъщеря Оливия Лу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mix Amore - приложение за запознанства (@mix_amore) на 23 февруари 2018 г. в 3:30 ч. PST

В момента Уанда Сайкс разделя времето си между Филаделфия и Лос Анджелис, опитвайки се да управлява кариерата и семейството си.

Популярни Публикации