Искате ли да блокирате някого в eBay? Ето как го правите

Можете да блокирате всеки потребител на eBay да наддава и дори да ви изпраща съобщения (под формата на задаване на въпроси). Не можете обаче да скриете артикулите си от който и да е оферент.

И така, продавате нещо в eBay? Искаме да го купим още сега! Просто се шегувам. Това е статия за един от най-често срещаните проблеми на платформата - купувачите. Може да попитате как могат да станат проблем. Е, обикновено има три много разумни фактора: те могат да ви дадат лоша, необоснована обратна връзка; те могат да задават твърде много въпроси или да отправят много искания; те може да са ниски играчи (хора, които определят твърде ниска цена). Това е повече от достатъчно причини да се научите как да избягвате подобни ситуации.

Искате ли да блокирате някого в eBay? ТукЮлия Григорьева / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 7 неща, които трябва да изхвърляте ежеседмично. Без никакви втори мисли!Как да блокирам купувача в eBay

На първо място, eBay има много функции, за които може да не сте наясно. Така че, ако не знаете дали можете или не можете да блокирате някого в eBay, отговорът е да. За да бъдем по-точни, всеки продавач има пълен контрол върху това кой може или не може да наддава и да закупи продуктите. Така че, за да блокирате купувач, следвайте следните прости стъпки:

  1. Отидете на вашата страница с обяви.
  2. Кликнете върху Блокиране на оферентите или купувачите.
  3. Въведете потребителското име на купувача, който искате да блокирате.
  4. Подайте заявката.

За да възстановите блокирания купувач, просто отидете на блокиращата страница и изтрийте името му от полето. След това натиснете бутона Submit. Можете да добавите до 5000 купувачи в списъка с блокирани.Искате ли да блокирате някого в eBay? ТукPangea8 / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Периодични хакове, които биха могли да ви помогнат да избегнете неудобни и смущаващи ситуации

Как да блокирам съобщенията

Следващото нещо, което можете да направите, е да блокирате някой да ви изпраща съобщения в eBay. Първо, ще трябва да ги добавите към списъка си с блокирани участници. След това следвайте стъпките по-долу:  1. Отидете на вашия акаунт;
  2. След това кликнете върху Предпочитания на сайта;
  3. Отидете до Изискванията на купувача и кликнете върху бутона Редактиране;
  4. Поставете отметка в квадратчето, което гласи да не позволява на блокираните потребители да се свържат с вас;
  5. Подайте заявката.

Искате ли да блокирате някого в eBay? ТукАнтонио Гилем / Shutterstock.com

Тази процедура ще попречи на всички блокирани купувачи да ви изпращат съобщения. В случай, че искате да възстановите тази опция. Просто следвайте същите стъпки и премахнете отметката от квадратчето. Не забравяйте да подадете заявката, в противен случай промените няма да бъдат запазени.

Важна забележка: Ако някога сте се чудили дали можете да скриете малката си обява от някои конкретни купувачи или основно да им блокирате да виждат вашите артикули, за съжаление е невъзможно. Нито вие, нито вашите предмети не могат да останат невидими за никого. Можете да блокирате купувача да наддава и дори да ви изпраща съобщения, но не можете да скриете вашите артикули от никого.

Искате ли да блокирате някого в eBay? Тукmirtmirt / Shutterstock.com

Но какво, ако вие сте този блокиран купувач? Как можете да знаете със сигурност, че продавачът ви е блокирал? По принцип има само един начин. Трябва да видите дали имате право да наддавате. Блокираните потребители нямат право да наддават. Надяваме се, че тази информация ви е била полезна. Пожелаваме ви успех при продажбата и покупката в eBay!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 8 страхотни хакове за почистване, които могат да ви помогнат да направите вашата къща блестяща

Ebay Хакове в реалния живот Лесни хакове за живот Пазаруване
Популярни Публикации