Сърцераздирателна трансформация на Уейн Нютон: Експерти разбиват процедурите, които съсипват лицето му

Последни актуални новини Сърцераздирателната трансформация на Уейн Нютон: Експерти разбиват процедурите, които са му съсипали лицето върху Фабиоза

За много холивудски звезди натискът да запазят добрия си външен вид с напредването на възрастта е реален. За съжаление те получават хванат в цикъл на безкрайни пластични операции и крайният резултат може да бъде трагичен. Уейн Нютон откри това по трудния начин.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Берман (@mrmattberman) на 12 юли 2018 г. в 8:44 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Пластичната хирургия за мен е като наркотик!“ Признава майка от Далас, която не може да спре да се променяЗащо да поправяме това, което не е счупено?

Дълго преди да се поддаде на първото си подслушване, легендарният артист и вокалист в Лас Вегас беше свежо дете от Норфолк, известно с изключително успешния си албум Благодаря ти много и камеи на филми като Лиценз за убиване .

Вижте тази публикация в Instagram

Как хората гледат на началото на Каос срещу как гледат на края на Каос. Плъзнете ️ #waynenewton #dankeschoenПубликация, споделена от Коледа Kaos 2018 (@ kristmaskaos2018) на 7 ноември 2018 г. в 7:01 ч. PST

Но през юни, когато се появи на Ергенът , той изглеждаше толкова восъчен, че феновете му се подиграваха, че изглеждаше точно като негова восъчна реплика.

Експертите преценяват щетите

Само на 71 години Нютон е направил толкова много пластични операции, че резултатът го е оставил да изглежда странно замръзнал във времето, но той дори вече не изглеждаше истински.

Феновете казаха, че той е бил „надвишен“ от собствената си восъчна фигура.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от FOX5 Лас Вегас (@ fox5vegas) на 3 април 2018 г. в 13:06 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как биха изглеждали звездите, ако имаха популярни форми на пластична хирургия

Но, Според експерт по пластична хирургия, д-р, Брайън Глат, Нютон просто беше взел своето търсене на младост и съвършенството твърде далеч.

Визията е много пресилена и изкуствена. Бузите му се пръсват по шевовете от препълване с инжекции с ботокс.

Но убийственият удар идва от базирания в Ню Йорк пластичен хирург д-р Матю Шулман, който казва, че многобройните опити на Нютон да унищожи бръчките са унищожили структурата на лицето му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Робърт Едуардс (@robertedwardsmusic) на 23 октомври 2018 г. в 13:14 ч. PDT

По собствените му думи лицето на певеца:

... показва класически признаци на няколко процедури, включително операции на горния и долния клепач и пълни повдигания на лицето и шията, които са го оставили без дрожди.

Повече критики онлайн

Хората в мрежата са също толкова безмилостни, като се подиграват на Нютон с искания той да положи усилия, за да подмигне малко с целия този ботокс.

Разликата е непоносима и може да се наложи Нютон да бъде защитен от част от жлъчката онлайн заради психическото си здраве. Интернет може да бъде толкова жестока ничия земя!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сигнал за нова тенденция: Жените се обръщат към пластичната хирургия, за да получат външния вид на Иванка Тръмп

Популярни Публикации