Ние сме зашеметени от краката на Кейт Мидълтън в мини пола на Dolce & Gabbana в детска болница Evelina

На 28 януари Кейт Мидълтън посети творческа работилница в детска болница 'Евелина' и нейното пристигане беше донякъде забележително. Мини полата на Кейт беше издухана при ветровито време - вижте момента!

На 28 януари Кейт Мидълтън посети творческа работилница в детска болница 'Евелина', която е един от нейните покровителства. Събитието беше организирано от болничната програма на Националната портретна галерия.Миналата година кралицата награди любимата си внучка с такава чест. Мисия на Евелина Лондон е много близо до херцогиня Катрин, тъй като те се фокусират върху променящите живота грижи за деца, млади хора и техните семейства.

Новините на Кейт Мидълтън

Пристигането на Кейт Мидълтън беше донякъде забележително. Тримата майки се появиха в черно-бяла пола на Dolce & Gabbana, но ветровитото време имаше други планове за нея.

Мини полата беше издухана от вятъра и бъдещата кралица се справи със ситуацията като професионалист. Фотографите обаче бяха достатъчно бързи, за да уловят този момент, който показа тонизираните крака на Кейт на показ.Ние сме зашеметени от Кейт МидълтънГети изображения / Идеално изображение

Кейт Мидълтън оформя косата си по красив и подобен на принцеса начин, с къдрави кичури. Тя завърши тоалета си с чифт любими черни обувки и дебели тъмни чорапи и чифт разкошни обеци.

Ние сме зашеметени от Кейт МидълтънГети изображения / Идеално изображение

Вижте мненията на хората за тоалета й!

@shellycoryq:

Херцогиня, която всъщност удря земята

@ dj_jasmine96:

Тя не се нуждае от драма, за да блести #weloveyoukate

@ miss_joya89:

Красивата Кейт Великобритания трябва да се гордее, че ви има

@dukilix:

Чудесна херцогиня ️

По време на посещението херцогинята на Кеймбридж направи бърза разходка, за да общува с персонала и да се срещне с деца. Кралските фенове моментално я похвалиха, че има невероятна връзка с децата.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Любимото и невероятно събитие на херцогиня Катрин се случи след трогателен повод в Деня на паметта на Холокоста във Великобритания с принц Уилям вчера:

  • Двойката светна шест свещи за отбелязване на смъртта на 6 милиона евреи.
  • Уилям изнесе реч за прабаба си, принцеса Алиса.
  • Кейт призна, че двамата с Вилиан са разговаряли с децата си за Холокоста.

Ние сме зашеметени от Кейт МидълтънГети изображения / Идеално изображение

Кейт Мидълтън доказа, че се сблъсква със същите момичешки неща, когато става въпрос за ветровито време. Тя се справи майсторски с почти неудобната ситуация и вместо това се засмя. Освен това костюмът й Dolce & Gabbana вероятно е нещо, което много дами ще носят тази пролет, тъй като изглежда много удобно, стилно и елегантно. Какво мислиш?

Знаменитости Принц Уилям Кейт Мидълтън Новини за знаменитости Кралско семейство
Популярни Публикации