„Имахме перфектната връзка“: Анджела Лансбъри говори за дългогодишния си брак с Питър Шоу

- „Имахме идеалната връзка“: Анджела Лансбъри говори за дългогодишния си брак с Питър Шоу - Celebs - Fabiosa

Британската актриса Анджела Лансбъри е най-известна с участието си в мистериозната програма Убийство, тя написа (1984). Ролята й на Джесика Флетчър й донесе успех и любов на милиони хора в продължение на повече от 10 години.

Успешна кариера

В младостта си Лансбъри заминава за САЩ, когато започва Втората световна война. Все още тийнейджърка, тя е сключена с MGM и за първия си филм Газова светлина (1944), Лансбъри е номиниран за Оскар. За ролята й в Картината на Дориан Грей , тя беше номинирана и за най-добра поддържаща актриса.Във видеото по-долу Анджела Лансбъри може да бъде видяна да открива 45-те награди на Оскар през 1973 година.

Нейните таланти надхвърлят актьорството, както се доказва от следващото видео. Тук Анджела Лансбъри се присъединява към хора и оркестъра на мормонската скиния на Темпъл Скуеър, за да направи страхотно изпълнение на „ Красавицата и Звяра ”Песен от филма на Дисни от 1991 г. със същото име, където тя изпълнява ролята на г-жа Потс.Личен живот

Колкото и да бяха невероятни изпълненията на Анджела, личният й живот се оказа още по-наситен. Когато беше само на 19, тя избяга, омъжвайки се за актьора Ричард Кромуел, който беше на 16 години по-възрастен от нея. Бракът завърши с развод само година по-късно, но Анджела отново се омъжи за друг актьор, Питър Шоу.Този път съюзът се оказа силен: Той продължи 54 години до смъртта на Петър през 2003 г. Човек не би го нарекъл безоблачен, тъй като двойката беше изправена пред двете си деца, Антъни и Дейдре, борещи се с наркотици през 60-те . Анджела си спомня:

Това беше жонглиращ акт. Жонглиране на брака и децата и проблеми с наркотиците. Но всички тези неща допринасят за изграждането на личността, в която се превръщате, и в личността, в която се превръщат. Това е прост въпрос за справяне с определени аспекти от семейния живот, с които трябва да се справим.

Анджела никога не се е замисляла да бъде майка си вкъщи. Тя казва, че отказването й от работата не би било добре и не би решило нищо. Тя добавя:

Не успях да помогна на децата си, затова ги извадих от мястото, където бяха и ги поставих на сигурно място. Това беше най-много, което можех да направя по това време, тъй като тогава нямахме помощ, местата, където младежите могат да отидат, които имат днес.

gettyimages

И тя намери това безопасно място в графство Корк, а Лансбъри го смята за дом от 1970-те. За нея това място е за „преоткриване на нейните корени“.

На улицата хората казват: „Здравей, как си?“, А аз казвам: „Гранд, как си?“ Това е много лесно място за живеене и аз обичам Ирландия поради тази причина.

Перфектна връзка

Когато Петър почина, Анджела беше съкрушена. По това време тя каза:

Имахме перфектните отношения. Не много хора могат да кажат това. Той беше всичко за мен: Бяхме партньори в работата, както и съпруг и съпруга и любовници. Не знам как сме имали толкова дълъг брак, но простият факт беше, че бяхме отдадени един на друг.

В днешно време Лансбъри говори за мощната връзка, която те споделяха, казвайки, че те „Взеха всички решения заедно, през цялото време си помагаха и се подкрепяха.“ Кариерата й беше важна за нея, но децата й винаги бяха на първо място.

gettyimages

Бракът на Анджела Лансбъри и Питър Шоу, заедно с примера на Хюм Кронин и Джесика Танди, Пол Нюман и Джоан Удуърд, Боб и Джини Нюхарт, са наистина вдъхновяващи за новите поколения млади хора, които се женят в наши дни. Може би няма истинска тайна за дълготрайните им връзки и ключът е просто да си помагаме и да се подкрепяме.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лиъм Нийсън и Наташа Ричардсън: Любовна история за запомняне

Популярни Публикации