Сватбени камбани! Сандра Бълок иска да се омъжи за дългогодишно гадже Брайън 9 години след развода, според доклада

Последни актуални новини Сватбени камбани! Сандра Бълок иска да се омъжи за дългогодишния приятел Брайън 9 години след развода, според доклад на Fabiosa

Въпреки че преживя бурно време в първия си брак, който завърши с ужасно сърце, Сандра Бълок успя отново да намери истинската любов. Актрисата е имала връзка с фотографа Брайън Рандал.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Амо Сандра Бълок (@amo_sandra_bullock) на 21 юли 2019 г. в 18:28 ч. PDT

Намиране на щастие

Личният живот на Сандра Бълок може да се оприличи на филм по холивудски сценарий. Бракът й със собственика на хеликоптера на Западното крайбрежие Джеси Джеймс приключи по най-сърдечния начин - изневярата.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сандра Бълок Фен Страница (@bullock_sandraa) на 12 юли 2019 г. в 9:32 ч. PDTЧувствайки се смутена и съкрушена от случилото се, Сандра реши да се съсредоточи върху децата си. Актрисата обаче намери щастие, когато започна да се среща с бившия модел и собственик на фотографски бизнес Брайън Рандал.

Така…. те ще?

След болезнен и публичен развод, Сандра Бълок се колебае да се ожени отново. Но има съобщения, че осем години след развода си актрисата иска да се установи с дългогодишния си приятел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сандра Бълок Fanpage (@bullockslays) на 21 юли 2019 г. в 15:15 ч. PDT

Говорейки с По-близо седмично, източник казва:

Тя иска да се омъжи за Брайън, особено сега, когато Луис и Лайла задават повече въпроси по въпроса, но това върви толкова добре, че тя не иска да го дразни. Сандра определено е срамежлива да върви по пътеката отново и кой може да я обвини?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сандра Булок - Фен акаунт (@magicbullock) на 4 юни 2019 г. в 15:58 ч. PDT

Сандра се срещна с фотографа Брайън Рандал през 2015 г., когато го нае да снима на рождения ден на сина си. Оттогава двамата са неразделни. Актрисата каза, че децата й одобряват връзката:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Zvezdy️Showbiz️Spletni (@spletnica_zvezd_ru) на 6 март 2019 г. в 10:49 ч. PST

Той е супер любезен, а за децата е някакъв номер 1 “, казва Сандра. „И аз съм номер 2, но го разбирам, защото той е по-забавен и има по-добри лакомства.

Докосване на мама

The Ocean’s Eight актрисата призна, че е прекалено защитна към децата си. В интервю с DailyMail Великобритания , майката на две деца се отвори за странните предизвикателства при отглеждането на междурасово семейство, като каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Санди (@sanndrabullock) на 21 юли 2019 г. в 15:10 ч. PDT

Трябваше да провеждам разговори с тях, които правят милиони други родители заради цвета на кожата им. И така, имаме много страшни разговори. Понякога мога да бъда малко по-мек с тях заради допълнителния натиск.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сандра Бълок (@sandrabullock_ig) на 4 март 2019 г. в 3:24 ч. PST

Нямаме търпение да чуем сватбени камбани за Сандра Бълок!

Популярни Публикации