Добре дошли на борда! Звездата на „House M.D.“ Робърт Шон Леонард ще се появи в „Новия сезон на добрия доктор“

Последни актуални новини Добре дошли на борда! Звездата на „House M.D.“ Робърт Шон Леонард ще се появи в „Новият сезон на добрия доктор за Фабиоза“

Има толкова много актьори, които заслужават световно признание, но не толкова много хора знаят за тях. Робърт Шон Леонард е един от тях.

Добре дошли на борда! Звездата на „House M.D.“ Робърт Шон Леонард ще се появи в „Новият сезон на добрия доктор“ Добре дошли на борда! Звездата на „House M.D.“ Робърт Шон Леонард ще се появи в „Новия сезон на добрия доктор“Гети изображения / Идеално изображениеЛеонард е известен главно с това, че изобразява д-р Джеймс Уилсън в хитовата медицинска драма Къща М.Д. . но кариерата му е много по-богата, отколкото човек би си помислил.

Добре дошли на борда! Звездата на „House M.D.“ Робърт Шон Леонард ще се появи в „Новият сезон на добрия доктор“ Добре дошли на борда! Звездата на „House M.D.“ Робърт Шон Леонард ще се появи в „Новия сезон на добрия доктор“ House M.D. (2004) / Fox

Робърт играеше заедно с много холивудски гении като Дензъл Вашингтон, Даниел Дей-Луис, Пол Нюман. Той също така изобразява един от главните герои в Общност на мъртвите поети , където играе заедно с Робин Уилямс и Итън Хоук.Но сега Леонард се завръща на екрана, тъй като трябва да се появи през новия сезон на Добрият доктор .

Брилянтното допълнение към шоуто

Робърт Шон Леонард прави вълнуващо участие в поредната медицинска драма. Но този път той ще поеме неочаквана роля. 50-годишният ще играе пациент, а не лекар.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Good Doctor (@thegooddoctorabc) на 30 март 2019 г. от 10:00 ч. PDT

Леонард се събра със стария си приятел Дейвид Шор, който беше създателят и изпълнителен продуцент на Къща М.Д. . Смята се, че актьорът ще се появи в третия епизод от новия сезон. Той ще изобрази запален рибар.

Добрият доктор Третият сезон се очаква да се завърне на 23 септември. Има много нови трудни случаи, с които д-р Шон Мърфи ще се сблъска, но има нещо, с което феновете на шоуто са развълнувани да видят още повече - любовта.

Последния път, когато видяхме Шон, той току-що беше попитал д-р Карли Левър на среща, за да видим как ще се развият отношенията им. Нямаме търпение да се излъчи новият сезон!

Популярни Публикации