Звездата от „Westworld“ Ед Харис си спомня как цветните чорапи на Ейми Мадиган откраднаха сърцето му завинаги

Ед Харис се пресича с Ейми Мадиган на репетиция за пиеса, в която играят заедно през 1981 г. Никой от двамата все още не знае, че е първият ден от останалата част от живота им заедно.

Ед Харис се пресича с Ейми Мадиган на репетиция за пиеса, в която играят заедно през 1981 г. Никой от двамата все още не знае, че е първият ден от останалата част от живота им заедно.

Гети изображения / Идеално изображениеХарис си спомня как Ейми открадна вниманието му за първи път, когато я видя. Като Westworld звезда каза ДНЕС :

Имаше голям полукръг от седалки, имаше празен стол до мен. Тя закъсня и никога не съм виждал тази жена досега. Тя обиколи всички и седна до мен. Тя имаше наистина цветни чорапи и репликата ми към нея беше „Харесвам твоите чорапи“.„Харесвам твоите чорапи“. Достатъчно беше двамата млади актьори да започнат да изграждат своя път към най-големите взаимоотношения в Холивуд.

Ед и Ейми изградиха солидна основа за брака си

Харис и Мадиган започнаха да се срещат, но известният актьор каза, че е имало един конкретен момент, когато е осъзнал, че трябва да направи Ейми жена си:

Бракът стана неизбежен, когато тя критикува моето изпълнение във „Глупак за любов“ [поредната пиеса на Шепърд] и аз се озовах да слушам, без да се защитя.Тяхната взаимна подкрепа и разбиране един на друг бяха твърде добри, за да се пропуснат и затова двойката го официализира през 1983 г. по време на снимките Парчета от сърцето (1984) заедно.

Всъщност опитът им в съвместната работа силно повлия на увереността на Мадиган, че Харис е този. Ейми веднъж каза по време на интервю с Ед:

Актьорството до голяма степен е въпрос на доверие. С Ед, тъй като го познавам, обичам и му вярвам, не трябва да се притеснявам от много глупости. Знам, че той ще бъде на двеста процента там.

На което Ед сладко отговори:

Знаеш, че ще се погрижа за теб.

Двойката посрещна единствената си дъщеря през 1993 г., десет години след като завърза възела. Лили Долорес Харис е прекрасна млада дама и наистина е олицетворение на любовта на родителите си.

Гети изображения / Идеално изображение

Харис е уверен, че тя е неговата сродна душа

След години на партньорство, Аполон 13 (1995) знае, че Ейми е била предназначена за него. Ед каза Пазителят веднъж, че любимата му съпруга е била най-голямата любов в живота му и ние не се съмняваме в това.

Гети изображения / Идеално изображение

Ед Харис и Ейми Мадиган са заедно толкова години и успяха да запазят това чувство на чиста любов до наши дни. На Ед и Ейми не пожелаваме нищо, освен дълги години, изпълнени с любов и щастие!

Знаменитости
Популярни Публикации