Какво всъщност знаем за приятелката на Клинт Истууд, която е с 33 години по-млада от него?

Последни актуални новини Какво всъщност знаем за приятелката на Клинт Истууд, която е на 33 години по-млада от него? на Фабиоза

Клинт Истууд наскоро се появи на премиерата на новия си филм, Мулето . Но той не се появи сам. 88-годишният носител на Оскар имаше голяма група за подкрепа до себе си - неговото любящо семейство .

Какво всъщност знаем за Клинт ИстуудgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Франческа Истууд, дъщеря на холивудската легенда Клинт Истууд, е бременна с първото си детеАктьорът ветеран се присъедини към неговите деца, внуци и зашеметяващата му приятелка Кристина Сандера. Но какво всъщност знаем за жената, която открадна сърцето на Клинт?

Какво всъщност знаем за Клинт ИстуудgettyimagesСкелетите в килера на Сандера

55-годишната Кристина Сандера е доста плод. Прилича на ангел, но зад гърба си има тъмно минало. Кристина беше омъжена в продължение на 11 месеца за собственика на пекарна Пол Уейнскоут, но техният съюз се разпадна през 2003 г.

Какво всъщност знаем за Клинт Истуудgettyimages

Изглежда, че са приключили любовната си връзка с лоша бележка, както Уейнскоат коментира бившата си съпруга:Беше ад - исках на Клинт целия късмет на света с тази жена.

Какво всъщност знаем за Клинт Истуудgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Въпреки че Клинт Истууд имал 7 деца от различни жени, той винаги оставал любящ баща

Но бодливите думи на бившия не са всичко, което се крие зад хубавата усмивка на Сандера. 8 месеца преди тя да се омъжи за Уейнскоут, те са имали огромен бой, който е довел до повикване в полицията.

Какво всъщност знаем за Клинт Истуудgettyimages

Пол не искаше да се премести при Кристина и пожела да си тръгне, но според полицейския доклад тя го сграбчи за ризата му и го почеса по врата, за да му попречи да направи това, което е замислил. Полицията арестува синеоката блондинка за 'домашна батерия'.

Какво всъщност знаем за Клинт Истуудgettyimages

Въпреки това двамата все пак се ожениха. Wainscoat обаче подаде молба за развод, след като Сандера отново го нападна физически.

Клинт и Кристина

Но изглежда, че миналото на Кристина не е попречило на Клинт да си пада по нея. Двамата започват да се срещат през 2014 г., когато Сандера започва да работи като домакиня в хотел Mission Ranch на Истууд в Кармел.

След 4 години двамата все още са щастливи заедно и всичко е важно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-противоречивата любовна история: Вътре в брака на Клинт Истууд и Дина Истууд

Популярни Публикации