Какво семейство род! Селин Дион има 13 талантливи братя и сестри. Те какво правят?

Последни актуални новини What A Family Kin! Селин Дион има 13 талантливи братя и сестри. Те какво правят? на Фабиоза

Селин Дион е една от най-забележителните фигури по света. Нейният талант, доброта и вътрешна красота могат да привлекат всеки с миг на око.Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Селин Дион (@celinedion) 2 Сер 2018 р. в 3:10 PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ярко като слънце! Селин Дион изглежда емблематично в канарски жълт костюм, докато е на турне в Тайланд

Въпреки че канадската певица е самотна майка след смъртта на любимия си съпруг, тя се отдава изцяло на своите 3 сина , Нелсън, Еди и Рене-Чарлз.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Селин Дион (@celinedion) 24 декември 2018 г. в 17:30 ч.Звездата заяви многократно, че децата са нейната сила, щастие и късмет. Тя ги обича с всичките си влакна и се опитва да бъде най-добрата версия на себе си, показвайки своята привързаност, грижа и любов.

Семейни роднини

Селин винаги е мечтала да има собствено огромно семейство. Освен факта, че има 3 деца, Дион всъщност може да се гордее с любовта на своите братя и сестри, тъй като има 13 братя и сестри. Можете ли да си го представите?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Селин Дион (@celinedion) 10 август 2018 г. в 2:20 PDT

Канадската певица има общо 9 сестри и 4 братя. По-голямата й сестра, Дениз Дион, е първородната. Подобно на мечтата на родителите си, тя заложи на огромно семейство, което вече има 6 деца. Друга по-голяма нейна сестра, Климент, се занимава с бизнес. Тя е собственик на голф клуб „Le Mirage“ и е майка на четири деца. Лиет и Линда са тези, които нямат голямо семейство. Дъщерята на Лиета почина на 16, а Линда е бездетна. Луиз прилича много на първородната Дениз. Тя предпочита да се държи ниско, въпреки че знаем, че тя има 3 деца.

По-големите сестри, Гислайн и Клодет са певици, също като Селин. Другите й две сестри, Манон и Полин, са част от екипажа на Дион: Манон е личен асистент, а Полин е мениджър на събития. Последният има 6 деца, за разлика от Манон, която няма потомство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Наистина един от най-великите моменти в моята кариера“: Селин Дион припомня участието си с Арета Франклин през 1998 г.

Говорейки за братя, по-големите братя Мишел и Жак също са певци и те винаги помагат на Селин, ако тя има нужда от тях по някои въпроси. Също така, по-възрастният й брат Павел е благотворителен човек и работи в тясно сътрудничество с майка си в такива дейности. Той е баща на 3 деца, докато Мишел е бездетен, а Жак има един син. Един от братята на Селин, Даниел, не е жив. Той почина няколко дни след това съпругът й отминава . Той също беше певец и баща на три деца.

О, Боже, какво голямо семейство! Ако вземете повечето от тях, те имат три или повече деца. Смятаме, че това е очарователно и перфектно.

Всичко в едно снимка

През 2017 г. Селин Дион изпитваше носталгия и сподели рядка прекрасна снимка на своите братя и сестри, които празнуват нейната майка 90-ият рожден ден на Тереза. Тя добави надписа „ Каква привилегия за всички нас все още да сте около вас. Честит 90-ти рожден ден мамо! Обичаме те. „Всички изглеждаха радостни, щастливи и интерактивни. Не можем да повярваме, че някой може да има толкова голям, приятелски род! Но със сигурност е повече от невероятно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Селин Дион (@celinedion) 20 Бер 2017 стр. около 4:39 PDT

Селин Дион няма гладък живот, но определено знае как да остане силна за децата и себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Накрая вратите се отварят: Селин Дион говори с 3 деца за безплодието и настоящото майчинство

Популярни Публикации