Какво стана с братята Богданови - две от най-известните жертви на пластична хирургия

- Какво е станало с братята Богданови - Две от най-известните жертви на пластична хирургия - Знаменитости - Fabiosa

Преследването на съвършенството е истински бич на нашето време. Всяка година се правят милиони пластични операции по целия свят. Някои неща обаче не са се променили - ринопластика, уголемяване на гърдите и лифтинг на лицето все още остават сред най-популярните процедури, както преди десетилетия. Това, което е различно сега, е, че мъжете стават все по-чести клиенти на козметични хирурзи.Някои хора стават толкова обсебени от преобразяването на външния си вид, че губят връзка с реалността и трайно се осакатяват. Решихме да си спомним две от най-известните жертви на пластична хирургия - братята Богданови. Какво се случва с тези изявени личности и как изглеждат сега?

Публикация от Matt Pop (@mattpopofficial) 14 март 2016 г. в 2:17 ч. PDT

Игор и Гричка Богданов са родени в Сен Лари-Сулан, Франция, в семейство на руски художник от татарски произход. Младите и красиви братя близнаци получиха своя дял от славата през 1970-80-х като телевизионни водещи на различни научно-фантастични програми. Също така близнаците Богданов са написали редица научни трудове, които обаче многократно са били критикувани от научната общност.

Публикация от Les Bogdanoff (@bogdanoff) 26 ноември 2017 г. в 2:52 PSTПубликация от Igor Bogdanoff (@bogdanoffi) 16 юни 2018 г. в 3:26 PDT

В началото на 90-те Игор и Гричка Богданов изчезнаха от радара, тъй като и двамата се съсредоточиха върху докторантите си в първичната космология. По същото време близнаците направиха първите си пластични операции. Братята започнаха да забелязват, че времето не щади външния им вид, затова се насочиха към крайна мярка. Обаче простото повдигане на лицето не беше краят му. Братята имаха импланти на брадичка, импланти на бузи, пълнители и ботокс.

Публикация от Jay Neilson (@johnny_confidence) 17 септември 2017 г. в 8:53 PDT

И все пак Игор и Гричка винаги са отричали прекаленото угаждане на пластични операции. И някои от феновете им и до днес вярват, че страдат от акромегалия - сериозно медицинско състояние, свързано с разстройство на хипофизната жлеза, което кара костите на черепа и крайниците да се увеличават.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кукли от реалния живот: Родриго Алвес и Целсо Сантебанес са похарчили богатство в операции, които не са ги направили по-щастливи

Публикация от @souvent_imitee_jamais_egalee 30 септември 2015 г. в 2:11 ч. PDT

Публикация от TNWO (@tnworulez) 25 Фев 2018 в 8:03 PST

През последните години лицата на мъжете необратимо се деформират, превръщайки се в зловещи маски. Бившите телевизионни водещи вече са на 68 години. Игор е бил женен няколко пъти, има шест деца. Една от последните му приятелки, моделът Джули Джардън беше само на 23 години, когато излизаха.

gettyimages

Що се отнася до Гричка, той е неженен, няма деца.

gettyimages

Отдавна странните близнаци имаха някакъв телевизионен концерт, но те пишат книги и посещават социални събития.

gettyimages

Игор и Гричка отлично илюстрират до какво може да доведе зависимостта от пластичните операции и натрапчивия стремеж към съвършенство. Интересно е обаче как биха изглеждали сега, ако не бяха направили всички операции.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Процедурата за красота се обърка: Десет години след прословутите инжекции лицата на красавиците все още са обезобразени

Популярни Публикации