Какво се е случило с нея? Нели Фуртадо замени стройното си тяло за криволичещи форми

Последни новини Какво се е случило с нея? Нели Фуртадо замени стройното си тяло за криволичещи форми на Fabiosa

Външният вид на жените се променя в различни етапи от живота й. Свикнали сме да експериментираме с изображения, да се усъвършенстваме, особено когато огледалното отражение предизвиква недоволство.

Някои, като Шарлиз Терон, се променят заради работата. Други, като Джулия Робъртс, случайно се поддават на обикновените човешки изкушения. По време на неотдавнашната творческа пауза тя не зарадва феновете си с наднормено тегло, но неочаквано за всички бързо върна перфектната форма.Някои метаморфози обаче са доста трудни за обяснение.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 7 Май 2019 в 8:48 PDT

Нели фуртадо беше изключително популярен по целия свят през 2000-те. След излизането на дебютния й албум Уау, Нели! през 2000 г. тя стана невероятно известна. Като птица съм и Изгаси осветлението синглите я направиха не само търговски успешна: певицата се оказа повече от заможно момиче, като беше малко над 20.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 31 март 2019 г. в 2:43 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 24 януари 2019 г. в 5:57 PST

Върхът на популярността й се случва през 2006 г. Третият албум Разхлабени се оказа най-продаваният през цялата й кариера. В продължение на почти 20 години тя е получила огромен брой награди, включително Награда Грами, Награда Джуно, Музикална награда Billboard, Музикална награда на MTV Europe, Награда на Световната музика и много други. След Разхлабени , Нели издаде още 3 албума с доста големи интервали.За съжаление през това време звездата започна да изчезва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 14 септември 2018 г. в 1:30 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 29 юли 2018 г. в 4:14 PDT

Певицата все пак успя да съчетае работата и личния живот. През 2003 г. момичето ражда дъщеря Невис Гахуния със стария си приятел Джаспър Гахуния. За съжаление, две години по-късно двойката се раздели, но успя да поддържа добри отношения и отгледа бебето заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 25 април 2019 г. в 4:02 ч. PDT

През юли 2008 г. Фуртадо се омъжва за звукорежисьора Демасио Кастелон, с когото подготвя албума Разхлабени . Изглеждаше, че животът й най-после тръгна по правилния път. Нели изглеждаше още по-хубава и беше доста щастлива, въпреки че не се появяваше на света толкова често, колкото преди.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 5 април 2019 г. в 11:23 PDT

През 2017 г. стана известно, че бракът на певицата се е сринал много преди официалното му обявяване. Тя обаче загуби не само млад мъж; нещо по-ценно изчезна от живота й. Феновете запомниха Фуртадо като стройна красавица и много жени се стремяха да бъдат като нея.

Може би поради тази причина редки публични изяви предизвикаха шок сред нейните фенове. Нели напълня и се превърна в извита красавица. Освен това изглежда, че тя не се стреми да си върне стройното тяло.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 25 юни 2018 г. в 5:21 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 8 април 2017 г. в 2:01 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nelly Furtado Greece (@nellyfurtadogr) 3 октомври 2017 г. в 12:33 ч. PDT

Никой освен най-близките вероятно никога няма да разбере какво се е случило със стройното момиче. Но разцъфналият вид на Нели изглежда показва, че тя се чувства напълно комфортно с новия си имидж. И какво по-важно от самочувствието на жената?

Популярни Публикации