Каква е нетната стойност на Bethenny Frankel? Как звездата на „домакините“ печели пари

Бетени Франкел е риалити телевизионна звезда и успешна бизнесдама. Каква е нейната нетна стойност и как тя печели парите си?

На този свят има два типа хора: някои мразят телевизионни риалити предавания, като Истинските домакини спекулирайки, че те просто не могат да бъдат наблюдавани, други стават истински фенове от първите епизоди. Ако със сигурност сте част от втората група, тази статия е за вас. Вярваме, че актьорският състав на Истинските домакини от Ню Йорк заслужава награда Peabody, а любимата ни актриса е Бетени Франкел.

През годините на гледане на Истински домакини франчайз, станахме свидетели на някои звезди, които се издигнаха над останалите. Някои участници са използвали ролите си, за да развият кариерата си, докато други са се погрижили за славата. Бетени Франкел беше различна, тъй като тя не само взе роля в шоуто, но и я използва, за да започне своята предприемаческа кариера. Тя направи всичко възможно, за да се превърне в истински магнат и успехът й наистина беше заслужен.Какво е Бетени ФранкелГети изображения / Идеално изображение

Днес Бетени Франкел не е просто риалити телевизионна звезда, тя е и широко известна бизнесдама. Как успя да смеси бизнеса и телевизионната индустрия? Нека разберем. Погледнете нейния път към успеха и ни повярвайте, че беше пълен с препятствия.

Ранните години на Бетени Франкел

Бетени Франкел е родена през 1970 г. и не можем да кажем, че детството й е било щастливо. Баща й, който е бил треньор на коне, напуска семейството, когато момичето е само на четири. Бетени не е имала стабилна среда през ранните си години. Семейството й се движеше много: всъщност момичето се премести седем пъти за десет години!Телевизионната личност определи семейството й като нефункциониращо, припомняйки, че детството й е пълно с „хазарт, пиене, наркотици, хранителни разстройства и физическо насилие“. Тя каза:

Бях възрастен като дете. Виждах толкова много като много малко дете, че мисля, че ме узря по неестествен и необичаен начин.

Бетени отиде в Националния гурме институт след гимназията. По-късно тя завършва Нюйоркския университет със специалности комуникации и психология. В този момент младата жена искаше да стане актриса, затова се премести в Лос Анджелис, за да се занимава с актьорско майсторство.Въпреки че Бетени се озова в телевизионната индустрия, не беше точно това, което искаше. Мечтата й беше да бъде на екран, но вместо това тя работеше зад сцената като продуцентски асистент. Списъкът с нейните работни места беше впечатляващ.

Бетени Франкел беше личен асистент на майката на Парис Хилтън, Кати. Най-странното е, че Франкел се срещна с Хилтън Истински домакини от Бевърли Хилс Кайл Ричардс. Това се случи, докато Бетени работеше домакиня в ресторант. Като личен асистент, нейните отговорности включват воденето на Парис и Ники на училище, наред с други често срещани задачи.

Това обаче не беше достатъчно за Бетени, тъй като тя искаше да продължи напред в предприемачески начинания, затова тя решава да започне собствен бизнес. Първият й бизнес беше Бетени Бейкс , компания, която продаваше здравословни бисквитки. И това не беше единственото й „дете“ в бизнеса.

Какво е Бетени ФранкелГети изображения / Идеално изображение

Когато Бетени беше на 36, някой се обърна към нея в Хамптън с неочаквано предложение. Жената беше помолена да участва в новото телевизионно шоу, наречено Манхатънски майки , което сега се нарича T той Истински домакини от Ню Йорк .

Бетени не смяташе, че може да е сериозно, тъй като не искаше да участва в шоуто. Когато Бетени за първи път влезе в света на телевизионните риалити програми, тя беше популярен готвач със специализация по здравословно хранене. В този момент тя вече се беше появявала в различни токшоута, популяризиращи нейната марка, включително шоуто днес.

Тя си спомни:

Мислех, че това ще бъдат куп пияни хора, които се държат налудничаво и катастрофа.

Можете ли да си представите, че са й били платени само 7 250 долара през първия сезон на шоуто? Днес Бетени Франкел е може би най-известната домакиня във франчайза. Съгласен ли си?

Личният живот на Бетени Франкел

А какво ще кажете за личния живот на Бетени Франкел? Тя женена ли е?

Франкел беше женена два пъти. През 2010 г. тя завърза възела с фармацевтичния търговски представител Джейсън Хопи. Бракът им обаче не продължи дълго. Разводът е финализиран през 2016 г. Първият съпруг на Бетени Франкел е Питър Сусман, сключват брак през 1996 г. и се развеждат през 1997 г.

През третия сезон на Истински домакини, телевизионната звезда разбра, че е бременна с бебе. Дъщеря й Брин е на девет години днес. Бетени е много горда с детето си и обича да прекарва времето си заедно. Тя каза:

Най-щастлива съм, когато сме се свързали и сме прекарали дни заедно.

Нетната стойност на Бетени Франкел

Според CelebrityNetWorth, днес нетната стойност на Бетени Франкел е около 25 милиона долара. Нетната стойност на Бетени Франкел за 2018 г. е приблизително същата.

Но как тя печели парите си? На първо място, тя беше и сега е една от най-добре платените знаменитости: например през 2016 г. тя спечели 55 милиона долара. На второ място, Бетени е бизнесдама с множество успешни проекти.

През 2011 г. тя я продаде Коктейли Skinnygirl , линия от нискокалорични миксери, до Beam Global за впечатляваща сума от 100 милиона долара, като същевременно запазите правата върху името. Нещо повече, тя се появи на корицата на Форбс списание същата година.

О, и Бетени знае как да похарчи парите си. Нека да разгледаме недвижимите имоти. Тя казва, че е започнала пътуването си в малък апартамент в Ню Йорк в шоуто. Времената обаче са се променили драстично.

Какво е Бетени ФранкелГети изображения / Идеално изображение

Оттогава тя живее и променя различни апартаменти с много милиони долари. Тя е купила таванско помещение в SoHo за 4,2 милиона долара през 2017 г., според Архитектурен дайджест . През 2016 г. телевизионният магнат е продал мезонет в Трибека за 6,95 милиона долара, според Ограничен . В допълнение, тя се радва на два многомилионни домове в Хамптън, според CNBC .

Тя е и бестселър автор. Тя е написала няколко най-продавани книги на New York Times, включително Естествено тънък, ястието Skinnygirl , и Място на да.

Бетени е трудолюбив човек, който знае какво иска и което е по-важно, че оценява хората около себе си. Веднъж тя сподели трогателна благодарност в Instagram, като написа:

Ти започна това пътуване с мен в малкия ми апартамент в края на 30-те ми години, чудейки се какво ще ми се случи. Бях счупен, неженен, нямах семейство и нямах представа какво крие бъдещето.

Бетени има многобройни таланти и сме сигурни, че ще печели още повече пари в бъдеще. Нейният пример доказва, че всичко е възможно, ако наистина искате. Какво мислиш? Най-добрата домакиня ли е някога?

Знаменитости
Популярни Публикации