Каква е нетната стойност на Блейк Лайвли днес от нейната роля в клюкарката

Общата нетна стойност на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли е близо 100 милиона долара и нараства с всеки изминал ден. Как актрисата си изкарва парите?

Вярвате ли в истинската любов? А какво ще кажете за истинската любов в Холивуд? Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са известни като една от най-прекрасните двойки в Холивуд. И двамата са супер успешни не само на сцената, но и в целите на връзката си. Да не говорим, че любовната им история изглежда като красива приказка.

Между забавните интернет диалози и очарователните надписи в Instagram, кой би могъл да се състезава? Е, поддържането на семейството им изглежда още по-трудно, когато говорим за парите им. Със своите касови попадения, предприемачески инвестиции и стойност на недвижими имоти, общата нетна стойност на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс е около 100 милиона долара. Можете ли да си го представите? Освен това тяхната нетна стойност се увеличава от ден на ден.Днес споделяме рядък поглед към личния и професионалния живот на Блейк Лайвли. Ето подробностите за съдбата, която Лайвли е направила от кариерата си в Холивуд. Ще научите повече информация за нетната стойност на Блейк Лайвли, нейните недвижими имоти, бижута и много други.Какво е Блейк ЛайвлиГети изображения / Идеално изображение

Пътят на Блейк Лайвли към славата

Пътят на Блейк Лайвли към славата не беше легло от рози Актрисата стана известна като Серена ван дер Уудсен в супер популярното телевизионно шоу на CW Клюкарка. Тази роля обаче беше само началото на нейната завладяваща кариера.Как Блейк Лайвли стана актриса? Това е поредната невероятна история! Докато момичето първоначално искаше да учи в Станфордския университет, брат й я насърчи да отиде на няколко прослушвания, когато беше на 17 г. В резултат Блейк завърши с ролята на Бриджит във филмовата адаптация на Сестринство на пътуващите гащи. Филмът е заснет между нейните младши и старши години.

И какво се случи след това? След първите си роли Лайвли стигна до следващото ниво в актьорството. Тя е участвала в Зелен Фенер (където се срещна с бъдещия си съпруг Райън Рейнолдс), Плитките, епоха на Аделин , и Обикновена услуга.

Какво е Блейк ЛайвлиГети изображения / Идеално изображениеНетната стойност на Блейк Лайвли

Големият успех на Блейк Лайвли й помогна да спечели много пари. Нейната нетна стойност е около 16 милиона, докато съпругът й, Райън Рейнолдс, е около 75 милиона. Как актрисата си изкарва парите?

Както вече знаехте, кариерата на Блейк Лайвли наистина тръгна след ролята си в Сестринството на пътуващите гащи. Тя затвърди успеха си с шест сезона Клюкарка. Според Daily Mail , актрисата спечели 1,1 милиона долара само за третия сезон. След като изчислите математиката, това възлиза на около 50 000 долара на епизод.

По отношение на финансовия успех, списъкът с най-печелившите роли на Блейк включва Частният живот на Пипа Лий, градът, и Зелен Фенер . Според Daily Mail, тези филми събраха около 200 милиона долара в световен мащаб. Блейк Лайвли не спря на това ниво. Талантливата актриса се завръща на големите екрани през януари 2020 г. със зашеметяващата си роля в Разделът за ритъм. Филмът има приблизително 50 милиона долара бюджет и можете да си представите впечатляваща сума, която отиде при водещата му актриса.

В допълнение към ролите и изявите си по телевизията, Блейк би спечелила 50 000 долара за еднократно появяване при отваряне на магазин. Тя също може да спечели около 4 милиона долара благодарение на спонсорски договори, както направи за двугодишен договор с Гучи. И не забравяйте за нейните имоти: например имението й в Манхатън се оценява на 7,5 милиона долара, а къщата й в Бедфорд се оценява на 2,4 милиона долара.

Как Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс харчат парите си

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс знаят как да харчат парите си. Нека да разберем какво обичат да купуват и какво вече имат. На първо място, ние говорим за техните недвижими имоти.

Имотите за недвижими имоти винаги са стабилна инвестиция и ако вашата обща нетна стойност е около 100 милиона долара, можете да си позволите всичко, което искате. Точно това направи дуото. Семейството Рейнолдс-Лайвли закупи имение с площ от 2 753 квадратни метра в Паунд Ридж, Ню Йорк, на стойност 2,35 милиона долара, което дойде с 1,8 акра земя. Имението включва и прекрасни градини и висока тухлена стена, за да предпази семейството от папараците.

Домът прилича на селско имение, но е изпълнен с луксозни детайли като френски врати, които водят до красива веранда и тераса. И е трудно да не споменем две самостоятелни съблекални в близост до основната спалня.

Блейк Лайвли и нейният измислен герой Серена ван дер Уудсен имат много общи черти. Например и двамата просто обичат дизайнерските дрехи и бижута. Блейк е фен на красиви като дизайнерски рокли и бижута по поръчка.

Какво е Блейк ЛайвлиГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че филмовата звезда може да похарчи много пари за гардероба си, тя не трябва да плаща за стилист, както обикновено се оформя сама. Какво голямо спестяване, съгласни ли сте?

Докато тя коментира, че предпочита да се облича сама заради нея „Контролни въпроси и голямо его“, истинският отговор е много по-изненадващ: Лайвли обича модата. Тя каза:

Обичам дизайна и обичам модата и това е начин да бъдете креативни. В работата си ставам креативен, но това е за определен период от време и участват толкова много други хора, докато това е началото, средата и краят, а аз започвам да бъда креативен и има крайна дата в близко бъдеще .

А какво ще кажете за нейните тоалети и бижута? Скъпи ли са? Определено са! Веднъж актрисата беше забелязана да носи бижута на стойност 2 милиона долара в Срещнах Гала . Още през август 2018 г., по време на пресконференцията в Ню Йорк, Блейк носи комплект багет, за който се твърди, че цената му е около 6,5 милиона долара. Звучи впечатляващо, нали?

Двойката разполага и с екстравагантна колекция от автомобили и велосипеди. Техният гараж включва персонализирани двуколесни като Ducati SC1000 , BMW R Ninet от Джейн мотоциклети , Honda CB750 от Raccia мотоциклети, Triumph Thruxton от Мотоциклети Kott , Triumph Bonneville, Ducati PaulSmart 1000 LE, Триумф по поръчка от Фабричните метални заводи и Ducati GT1000 . Моторите обаче се използват най-вече само от Райън Рейнолдс. Блейк Лайвли обикновено се забелязва по различни поводи да се качва в различни луксозни автомобили.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са богато и щастливо семейство и винаги се грижат за децата си заедно.

След като изчисли математиката, двойката има нетна стойност от почти 100 милиона долара. Парите им помагат да живеят луксозен живот и кой би могъл да ги съди? Наздраве за една от най-прекрасните и заредени двойки в Холивуд.

Знаменитости
Популярни Публикации