Каква е нетната стойност на Илайджа Ууд? Звездата на „Властелинът на пръстените“ е умна с парите си

Забавен факт: Ууд получи огромни 1 милион долара за само 2-минутна поява във филма 'Хобитът'.

Илайджа Ууд, актьор, завинаги предопределен да бъде наричан Фродо поради смазващия успех на неговия, може би, най-известният филмов франчайз Властелинът на пръстените . Той успя да попълни добре банковата си сметка, след като филмите попаднаха в кината, но дали е бил умен с парите си?Какво е Илайджа УудГети изображения / Идеално изображение

Колко спечели Илайджа Ууд Властелинът на пръстените ?

Властелинът на пръстените франчайз е спечелил близо 3 милиарда долара в световния боксофис, да не говорим за продажбите на DVD, Blu-Rays и различни стоки, които продължават да се продават като горещи пайове. Тези филми са все още актуални и обичани и днес и не очакваме скоро да се промени.Въпреки такава огромна печалба в боксофиса, ще бъдете изненадани да знаете, че в началото актьорите не са плащали много. Илайджа Ууд получи само 250 000 долара за появата си във всичките 3 филма (!). Звучи като много работа за не толкова пари, поне според холивудските стандарти.

Какво е Илайджа Ууд Властелинът на пръстените: Двете кули (2002) / New Line CinemaИ това е огромно, но след излизането на филмите всички актьори получиха процент от продажбите, включително и Ууд. Така че можем само да си представим колко актьорът е получил за работата си по известния франчайз.

Също така сме почти сигурни, че той продължава да събира тези бонус чекове.

Каква е нетната стойност на Илайджа Ууд?

Въпросът е, каква е нетната стойност на Илайджа Ууд днес? Е, въпреки че кариерата на Илия почти върви по своя път, той, според съобщенията, беше умен с парите си и спести доста.

Също така си струва да се спомене, че филмите на Ууд публикуват Властелинът на пръстените славата получи 730 милиона долара в боксофиса колективно ( към 2015г ).

Какво е Илайджа УудГети изображения / Идеално изображение

В момента нетната стойност на актьора е изчислено на 30 милиона долара , което е доста добре за актьор, който прави по един филм и няколко телевизионни епизода годишно. Илия обаче работи активно като продуцент по различни проекти.

Можем също да си представим, че е било полезно Илия да бъде помолен да се яви накратко в Хобитът: Неочаквано пътуване за облекчаване на славните дни. О, и той също получи 1 милион долара за 2-минутно изпълнение във филма, това е доста добре, не мислите ли?

Какво е Илайджа УудГети изображения / Идеално изображение

Как се справя Илия днес?

Може би си мислите, че сме твърди по отношение на кариерата на Илайджа Ууд, но всъщност изпитваме голямо уважение към него. Той успя да бъде умен с парите си и никога не полудяваше по знаменитости.

Илайджа има лукса да работи по проектите, по които е истински запален. Той също изглежда като наистина мил и скромен човек.

Ууд също се появява на много филмови панели и онлайн предавания, в които говори за любимите си франчайзи и с удоволствие дава представа за работата си по Властелинът на пръстените , което много фенове оценяват изключително много.

Какво е Илайджа Ууд Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена (2001) / New Line Cinema

Като се има предвид това, поради известно спокойствие в кариерата си, Илия се класира доста ниско в сравнение с неговото Властелинът на пръстените звезди в списъка на най-успешните актьори. Вижте топ 10:

  1. Анди Серкис;
  2. Уго Уийвинг;
  3. Кристофър Лий;
  4. Кейт Бланшет;
  5. Орландо Блум;
  6. Иън Маккелън ;
  7. Шон Бийн;
  8. Шон Астин;
  9. Илайджа Ууд;
  10. Лив Тайлър.

Тези имена са трудна конкуренция, за да бъдем честни. Независимо от това, Илайджа Ууд заслужава уважение за това да остане приземен и смирен. Пожелаваме на Илия късмет в многобройните му начинания!

Популярни Публикации