Каква е нетната стойност на Райън Рейнолдс? Как звездата от „Deadpool 2“ прави пари

Днес Райън Рейнолдс е едно от най-големите имена в Холивуд.

Райън Рейнолдс е един от най-популярните актьори в Холивуд. Той е имал кариера, обхващаща повече от две десетилетия, печелейки му много пари, както и множество награди. Каква е нетната стойност на Райън Рейнолдс? Ето какво знаем за актьорската му кариера и нетна стойност.Какво е Райън РейнолдсГети изображения / Идеално изображение

Актьорската история на Райън Рейнолдс

Актьорската кариера на Райън Рейнолдс започва още в детството му. Когато Райън Рейнолдс беше тийнейджър, той се появи в шоуто на Nickelodeon Петнайсет . Това беше първата му поява на екрана. Тийнейджърът изигра един от главните герои и ролята му спечели и пари. Според актьора той е получавал по 150 долара на епизод на тази работа. Райън си спомни:

За мен си мислех, че съм като гаджионер. За 150 долара на ден това беше като сбъдната мечта.

Когато шоуто приключва през 1993 г., Рейнолдс решава да продължи актьорската си кариера. По това време той играе няколко филма и шоута с второстепенни роли. Списъкът с ролите му включваше кратки творби по Маршалът, Досиетата Х , и Шоуто на Джон Ларокет.Въпреки автобиографията и упоритата си работа в продължение на много години, Рейнолдс се издига до слава едва в края на 90-те и 2000-те. През 1998 г. участва в хитовия ситком ABC Двама момчета и едно момиче и тази роля го направи популярен. И накрая, през 2002 г. Райън става още по-известен след излизането на филма Ван Уайлдър, който се превръща в класическа комедия.

Тогава Рейнолдс продължи да грабва водещата роля в множество холивудски филми: той винаги изглеждаше прекрасно във филмите от романтичния комедиен жанр, като Предложението, определено, може би и Просто приятели.

През 2011 г. известният актьор изигра роля в Зелен Фенер базиран на вселената на DC Comics. Тази роля беше особено важна за Райън. Той не само се срещна с любимата си Блейк Лайвли на снимачната площадка, но получи няколко номинации, преди да спечели награда на People’s Choice.

До 2016 г. Райън Рейнолдс вече е изградил репутацията си в Холивуд. Освен това той стана още по-известен с излизането на Дедпул. Рейнолдс играе главната роля във филма, а също така участва в продуцирането на филма. Интересно е да се знае, че преди много години актьорът е играл същия характер като второстепенна роля в Х-Мен Произход: Върколак. Той сам написа всичките си редове.

Какво е Райън РейнолдсГети изображения / Идеално изображение

Успехът на Дедпул буквално промени живота на Райън Рейнолдс. Филмът направи повече от 700 милиона долара по света и Рейнолдс спечели много награди за работата си. Дедпул 2 излезе през 2018 г. и възпроизведе успеха на първия филм. Рейнолдс отново имаше пръст не само в главната роля, но и в продуцирането и писането. Дедпул 2 класирани в още 700 милиона долара от кината по целия свят.

Колко спечели Райън Рейнолдс за Deadpool?

Заплатата на Райън Рейнолдс за Дедпул беше около 2 милиона долара. Неговият ден на заплата окончателно се е увеличил почти 10 пъти благодарение на доходоносния дял от бекенд точките. Първият Дедпул струва само 58 милиона долара за производство, но печели около 780 милиона долара. Райън Рейнолдс получи приблизително 22 милиона долара, което го направи един от най-добре платените актьори в света за тази година.

Заплатата му за Дедпул 2 беше около 20 милиона долара, но не знаем точно. С бекенд точки, печалбите му за втория филм, събрал 785 милиона долара по света, може да са 30-40 милиона долара.

Каква е нетната стойност на Райън Рейнолдс?

Спомняте ли си, че първата заплата на Райън Рейнолдс беше 150 долара на ден? Сега известният актьор печели много повече. Днес нетната стойност на Райън Рейнолдс се оценява на 75 милиона долара. През 2017 г., дори преди пускането на Deadpool, той спечели 21,5 милиона долара. През същата година известният актьор е в списъка на най-добре платените актьори в света на Forbes

Райън печели парите си не само като действа. Рейнолдс получава и доходи от Aviation American Gin, добре позната марка, която е купил. Освен това той е посланик на швейцарската компания за часовници Piaget от 2016 г. и това определено му е спечелило пари.

Райън Рейнолдс е женен и двамата с Блейк Лайвли са една от най-известните двойки в Холивуд. The Обикновена услуга и Дедпул звездите са се справили добре и са спечелили много пари. Доходите им обаче не са равни. Blake Lively има нетна стойност от само 16 милиона долара.

Какво е Райън РейнолдсГети изображения / Идеално изображение

Райън Рейнолдс знае как да харчи парите си. Дуетът купи луксозно имение с площ от 2 753 квадратни метра в Паунд Ридж, Ню Йорк. Имението разполага с 1,8 акра земя с красиви градини и тухлена стена, за да се избегнат папараците. Имението изглежда е селско имение, но първите впечатления могат да бъдат измамни. Домът разполага с различни луксозни функции, които добавят към неговия чар. В къщата има прекрасни френски врати, каменна тераса и две самостоятелни съблекални.

Райън Рейнолдс е страхотен актьор и той заслужава всичките си пари. Съгласен ли си?

Знаменитости
Популярни Публикации