Какви шансове! Как съпругата на Сет Майер, Алекси Аш, почти „съсипа“ сватбения им ден

Сет Майерс и съпругата му Алекси Аш завързаха възела през 2013 г. след 5-годишен романс. Репетиционната вечеря преди сватбата се оказа катастрофална. Прочетете какво се случи!

Сет Майерс се запознава със съпругата си Алекси Аш на сватбата на Крис Катан през 2000-те. Той вярва беше любов от пръв поглед , тъй като двамата се свързаха доста бързо и се сгодиха през юли 2013 г., след петгодишен романс. Няколко месеца след годежа, те завързаха възела в романтична церемония.

Имах усещането, че тя е най-близката, която някога съм срещал до някой, с когото мога да се видя. Почти веднага.The SNL домакин също разкри, че ключът към брака им е „намирането на време един за друг“, като се има предвид натоварените им графици седмично. Комикът и адвокатът по правата на човека имат приказната любовна история, но навечерието на сватбения им ден беше донякъде катастрофално. Прочетете по-долу защо .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @sethmeyers на 11 април 2019 г. в 19:18 ч. PDT

Сватбата на Сет Майер

На репетиционна вечеря преди Големия ден, SNL Съпругата на легендата ядеше лоши стриди и получи тежко хранително отравяне - между другото той беше виновен. Сет увери, че ще се оправи, но на следващата сутрин Алекси Аш отиде в спешното и му беше казано да не играе никаква сватба поради неразположение.Въпреки че медицинската сестра смело каза: „Днес няма да се жениш“, съпругата на Майер показа своята героична страна и каза: „Не, СЪМ се омъжвам. И така, след известно време и някои ефективни лекарства, Алекси се почувства добре и страхотно, отбелязвайки романа си с мъжа на мечтите си. Това беше един от най-хубавите дни в живота им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @sethmeyers на 1 септември 2014 г. в 12:38 ч. PDTДецата на Сет Майер

Нямаме представа как и защо, но децата на Алекси Аш и Сет Майер са родени на много странни места.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @sethmeyers на 16 юни 2019 г. от 10:50 ч. PDT

Ето историите:

  • Първият им син почти се роди в Uber. Сет сподели забавна история за това как съпругата му, 'умираща' от болка, стоеше на колене и измъкваше главата си от колата, докато крещеше: 'Не ми харесва'. За щастие, бебето им се е родило здраво, независимо от ранния труд.

  • Второто им бебе се роди ... във фоайето на сградата на апартамента им. Те не се обадиха на лекаря; те просто слязоха във фоайето, а Алекси спря мъжа си и едва доловимо каза „Бебето е тук“

Честно казано, начинът, по който Сет Майерс сподели тези истории, ни накара да се смеем на глас. Видно е колко много комикът обожава жена си и се подиграва с двете й раждания. Освен това SNL домакинът превръща подобни истории в нещо хумористично и очарователно, така че да издава усмивка на лицето в такъв мрачен ден. Признайте си: вие също се усмихнахте, когато гледате видеоклиповете!

Знаменитости Двойки знаменитости Връзки Любовна история
Популярни Публикации