Какво зашеметяващо! Анжела Лансбъри показва единствената си внучка в редкия външен вид на червения килим

Последни актуални новини What A Stunner! Анжела Лансбъри показва единствената си внучка в редкия вид на червения килим на Fabiosa

Единствената внучка на Анджела Лансбъри Катрин Шоу вече е пораснала и я е наследила легендарният добър външен вид на семейството .

Какво зашеметяващо! Анджела ЛансбъриgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Легендарната Анджела Лансбъри спечели много сърца с елегантния си поглед на премиерата на „Малките жени“

Борба с употребата на наркотици

На 93 години Лансбъри е легенда от десетилетия. The Газова светлина актрисата започва кариерата си като дете с доходоносна MGM договор под нейния колан. И в Убийство, тя написа , тя изнесе едно от най-запомнящите се изпълнения.Но за Лансбъри не всичко е плавно. Тя е виждала Холивуд в най-доброто и най-лошото, а също така трябва да стане свидетел от първа ръка на епидемията от наркотици през 60-те по начини, които почти разкъсват семейството й.

Разкошната внучка на Лансбъри

Двете деца на Лансбъри от втория й брак, Антъни Пълен Шоу и Дейдре Анджела Шоу, по това време са само тийнейджъри, които се забъркаха с тълпа от наркомани.Обаче тя измъкна ги от опасност и премести семейството в окръг Корк - стратегия, която се оказа тяхната спасителна благодат.

Какво зашеметяващо! Анджела Лансбъриgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Икона на Холивуд Анджела Лансбъри казва, че съжалява за изгубените години, играейки нереалистични жени

Дните на употреба на наркотици на Андрю са далеч след него. Той е горд баща на трима души, а дъщеря му Катрин се превърна в тост с червени килими.

През 2006 г. великолепната Катрин, вече 33-годишна, се присъедини към баба си за медийно събитие в Бевърли Хилс и открадна шоуто.

Лансбъри е страхотна семейна жена

Катрин често споделя снимки от редки семейни моменти в социалните медии, показващи тясната семейна връзка между Лансбъри, нейните деца и внуци.

Какво зашеметяващо! Анджела Лансбъриgettyimages

Холивудската ветеранка не прави ъгли, когато става въпрос за семейството си. През 2017 г., след като стана прабаба, разказа тя Жена и дом списание, че нейното семейство е най-голямата й радост: Тя е щастлива да разглези внуците и правнука си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Имахме перфектната връзка“: Анджела Лансбъри говори за дългогодишния си брак с Питър Шоу

Популярни Публикации