Какво беше странно в отношенията на Анджелина Джоли с нейния брат?

Последни новини Какво беше странно в отношенията на Анджелина Джоли с брат си? на Фабиоза

Много известни личности имат еднакво талантливи братя и сестри. Но за съжаление те често остават в сянката на по-успешните си роднини. Красивата Анджелина Джоли винаги е давала на публиката много неща, за които да говори - за връзката си с всеки от бившите си съпрузи, родителския си подход и, разбира се, личния си живот след развода с Брад Пит, който тя се опитва да държи в тайна.Какво беше странно в отношенията на Анджелина Джоли с нейния брат?Гети изображения / Идеално изображение

Дори и най-отдадените фенове на актрисата може да не помнят, че в края на 90-те и 00-те години нейният брат, Джеймс Хейвън , използвани често да я придружават на различни събития. През последните години обаче малко се чува за него. Междувременно мнозина намират връзката между двамата доста интересна.

Какво беше странно в отношенията на Анджелина Джоли с нейния брат?Гети изображения / Идеално изображение

Джеймс е по-големият брат на Анджелина и първородният на Джон Войт и Маршелин Бертран.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оскари и приятели (@oscarsandfriends) на 4 декември 2018 г. в 5:51 ч. PST

След като родителите се развеждат през 1976 г., 3-годишното момче и 1-годишното момиче остават дълго време при майка си и прекъсват комуникацията с бащата. В зрялата си възраст Джеймс отказва второто име на Войт, с когото се опитва да се свърже едва след смъртта на Маршелин през 2007 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @shilohbutcher на 13 май 2018 г. в 12:34 ч. PDT

Родени в актьорското семейство, братът и сестрата очаквано избраха същата кариера. След като завършва обучението си в Бевърли Хилс, младежът постъпва в американското училище за кино-телевизия, получава награда Джордж Лукас за първия студентски филм, който режисира, разбира се, с участието на сестра си.

Актьорският дебют на Джеймс беше филмът Gia със сестра му в главната роля.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анджелина Джоли (@aangelinajoliee) на 26 февруари 2019 г. в 15:21 ч. PST

Впоследствие той изобразява второстепенни герои във филми с нея и втория й съпруг Били Боб Торнтън. Между другото се смяташе, че Хейвън е успяла да бъде в добри отношения с всеки от съпрузите на Джоли и е била много близка с децата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анджелина Джоли Фенове (@angiejoliefans) на 17 април 2019 г. в 18:10 ч. PDT

През 2005 г. той преобръща кариерата си и става изпълнителен продуцент. Хейвън се фокусира върху създаването на филми за защитата на правата на хората и животните, както и екологичните проблеми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анджелина Джоли (@angelinajolie_com) на 19 май 2018 г. в 4:55 ч. PDT

Много малко се знае за личния живот на актьора и продуцента. Той не е бил женен и няма данни за децата му. Въпреки това известните братя и сестри на няколко пъти са шокирали публиката с целувки, по-страстни от тези, подходящи между брат и сестра. Мнозина все още помнят Оскарите от 2000 година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Gearbulls (@gearbulls) на 5 юни 2018 г. в 12:34 ч. PDT

По-късно Джоли и Хейвън се обърнаха към този инцидент в интервю за Хора .

По-късно Хейвън разказа Ежедневната поща че той и сестра му са били близки от детството. По-рано те защитаваха и защитаваха майката, а по-късно се свързаха с благотворителност и грижи за жени и деца, които като Маршелин изпаднаха в трудни ситуации.

Не дадох на Анджи френска целувка, беше нещо просто и прекрасно. Той беше щракнат и се превърна в голямо нещо по света.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анджелина Джоли (@angelinabradlovers) на 20 март 2019 г. в 22:07 ч. PDT

Джеймс не е загубил сън от факта, че никога не е станал толкова известен като сестра си. Той е посветил много време на благотворителност, заснема филми с горещи бутони, надява се да срещне подходящата жена и остава близо до сестра си. Такива силни семейни връзки са много редки. Но в края на краищата това е начинът, по който трябва да бъдат, нали разбирате?

Популярни Публикации