Какво трябва да знаете за 9-те деца на Мел Гибсън и независимия живот, който те водят

- Какво трябва да знаете за 9-те деца на Мел Гибсън и независимия живот, който те водят - Знаменитости - Fabiosa

Мел Гибсън е бил баща 9 пъти и се казва, че обича статута си на семеен мъж.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Том Круз и Мел Гибсън блестят на наградите Razzie 20189-те деца на Мел Гибсън

Седем от децата му са от първата му съпруга Робин Мур. Той имаше една дъщеря с бившата си приятелка Оксана Григориева и син с настоящата съпруга Розалинд Рос.

Водещият в Холивуд не е задължително да се е постарал да запази самоличността на децата си пред обществеността, но хората често са шокирани да разберат броя им.7 синове и 2 дъщери

Най-голямото му дете, Хана Гибсън, е почти на 40, а най-малкото, Ларс Джерард Гибсън, е само на 1. Между тях той има близнаци и много синове, които най-вече приличат на баща си.

Смелото сърце Единствените момичета на актьора са първата му дъщеря и детето, което той имаше с Оксана Григориева. Той и Оксана участваха в ожесточена битка за попечителство. По това време тя разкри, че Гибсън е бил физически и емоционално насилен.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Катрин Зита-Джоунс и 5 други знаменитости с биполярно разстройство

Битката за попечителство изглежда не е повлияла на отношенията му с дъщеря му, тъй като тя продължава да бъде много в живота на баща си.

Независим живот

Децата на Гибсън са много независими и водят живота си извън постиженията на баща си. Хана е гримьорка, омъжена за музикант Кени Уейн.

Кристиан, един от 35-годишните му близнаци, е успешен пейзажен фотограф, докато брат му Едуард стои далеч от пресата.

Момчетата се спускат върху някои кости @ willder1 @ cgibson82 @theedgibson #puertovallarta #mexicanthanksgiving

Публикация, споделена от Майло Гибсън (@milogibson) на 27 ноември 2014 г. в 15:12 ч. PST

От децата на актьора само 26-годишният Мило изгражда актьорска кариера. Уилям и Луи се борят с пристрастяванията към веществата и изглежда са чисти в наши дни.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мел Гибсън има 9 деца! Кои са те сега?

Деца
Популярни Публикации