Какво е с веждите? Потребителите на Twitter не могат да спрат да говорят за подробности за лицето на Упи Голдбърг

Последни актуални новини Какво е с веждите? Потребителите на Twitter не могат да спрат да говорят за подробности за лицето на Упи Голдбърг във Фабиоза

Гледката домакин Уопи Голдбърг има доста нестандартен стил . Но, гледайки нейните необичайни тоалети (особено нейните изискани чорапи), много от нас не успяха да забележат една малка подробност за лицето й.

КаквоГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Доста в розово: Упи Голдбърг убива CFDA червения килим в нейния привлекателен костюм от фуксия

Погледни я. Виждаш ли го? Става въпрос за нейните вежди, а именно липсата им. Много от нас са толкова свикнали да виждат лицето й, че никога не сме обръщали достатъчно внимание до веждите . Някои потребители на Twitter обаче го направиха и услужливо го посочиха на други!

Защо Whoopi няма вежди? Тя има обяснение!Какво става с веждите?

Уупи беше попитана за играта си с вежди в интервю за VH1 и отговорът й беше съвсем ясен и прост.

КаквоГети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Рисувани с маркер? Miss Universe изплаши феновете си с тези странни вежди и небрежна прическа

Водещата каза, че не харесва имащи косми по лицето и обръсна веждите си. Те сърбяха, когато космите израснаха, така че Упи реши да ги премахне.

Е, фактът, че не забелязахме, доказва, че Whoopi’s стил на веждите изглежда естествено за нея.

чрез GIPHY

Защо някои жени премахват веждите си?

Това е въпрос, който много мъже (и някои жени) си задават отдавна.

Една често срещана причина, поради която някои жени премахват веждите си напълно, е, че не растат във форма, в която искат да растат, така че е по-лесно да се обръсне (или да се намаже с восък, или да се отскубне) и да се привлекат веждите обратно в форма, която харесват .

КаквоДийн Дробот / Shutterstock.com

Някои жени, като Упи, предпочитат изобщо да нямат вежди. Всъщност може да изглежда абсолютно добре, както Гледката домакин доказва!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: ‘Гений’: Антонио Бандерас обръсна веждите и косата си, за да изиграе най-накрая своя идол Пабло Пикасо

Популярни Публикации